reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam
Dziś na dobre rozpoczęcie dnia, rozsypałam na podłogę prawie pół opakowania Klaudii kaszki, pól godziny po tym jak skończyła odkurzanie :-/ :D

dorom - Zazdroszcze tylko dwóch pobudek. U mojej córci ze spaniem co i rusz się zmienia ale rzadko na lepsze. Niby jak miała 2 tygodnie to tez mi pieknie przesypiała prawie całę nocki ale późnie ciągle były jakieś problemy. Teraz, od kilku dni śpi juz w miarę dobrze tez tak z 2-3 pobudkami.

pola - Na czym polega twoja praca. ja tez kombinowałam nad jakims stażem czy coś ale póki co nie mam możliwości by iść do pracy.

Black - Wiem, że bardzo chciałaś tego drugiego dzidziusia więc tym bardziej mi przykro. Oby wszystko sie poprawiło.

Ostatnia edycja:
reklama
Jej jak mnie tu dawno nie było ...jakieś 3-4 miesiące chyba :dry: ale wybaczcie brak czasu :-p

Witam wszystkie które mnie jeszcze pamiętają przypominam o sobie tym co zapomniały i informuje o swoim istnieniu tym które jeszcze mnie nie poznały :-p

Olena262 biedna,współczuje:( a dziś jest lepiej?

lenka87 juz niedługo urodzisz,nie martw sie:*

BlackWizard trzymam kciuki za Ciebie:*

femme fatal witaj:)

ja dzis padam na twarz i nie wiem czemu,Mały mi sie budzi 2 razy w nocy,spi tez ładnie w dzień,nie płacze,szwy sciagniete,skacze teraz jak sarenka,z piersi obrzek zszedł po odciagnieciu laktatorem,teraz juz mały sam ssie i nie mam nadprodukcji ale kapusta obowiazkowo jeszcze jest. połozna była,mówiła o szczepieniach,jejku piekielny koszt

witajcie:*
chyba mnie coś choroba zbiera bo katar taki mam....fatalnie się czuje....
obiad już gotowy(zachciało mi sie placków ziemniaczanych to się ustałam przy smażeniu:baffled:), posprzątane i się nudzę koszmarnie!!!
feme fatal witam serdecznie;-)
Olena262 oj biedna ale musisz być po takich przebojach ze spaniem padnięta...:-(a wiesz dlaczego Twoja dzidzia tak marudziła?? chora, czy ząbki??
pola997 to gratuluje Ludwiczkowi ukończenia 5 miesięcy
panistepelek jak pech to pech....rano zrobiłam to samo! poodkurzałam i wynosząc cukierniczke potknełam się i wysypałam całą na dywan:angry::wściekła/y:ale byłam zła!!
layla cieszę się, że już dobrze się czujesz i Igorek tak dobrze się sprawuje:tak: dobrze, że Twój mąż był taki dzielny i wspierał Cię z całych sił;-) nie wszyscy faceci są gotowi na asyste przy porodzie....a szkoda:(
a co do szczepionek to zdaje sobię sprawę, że to musi być kosztowne....:baffled: ale chyba niektóre są refundowane??

Layla- szczepienia są drogie:dry::dry::dry::baffled::baffled::baffled: To prawda... Chyba ,że wybierzesz te bezpłatne, też można przecież:-) Ja np szczepiłam płatnymi i na pewno nie żałowałam na te szczepionki( wolałam sobie czegoś odmówić:-p;-)) zresztą każdy się troszkę dokłada do tych szczepień i jest ok;-):-p Dobrze,ze Igorek ma sie dobrze buziaki dla Was:tak:

panistepelek- ja pracuję w firmie cateringowej ,która organizuje rózne imprezy takie jak komunie, wesela itp. Ja zadeklarowałam,że mogę chodzić w weekendy no i na jakies imprezy w tygodniu ,ale popołudniu jak G wróci z pracy:tak: Fajna sprawa. Jak mają robotę to dają znać:tak:

domikcw- dziękujemy ;) oj placki pycha:-):-D Też się nudzę:dry: ;-)

Ostatnia edycja:
Black- strasznie trzymam kciuki za was, mysl pozaytywnie i staraj sie zachowac spokuj to teraz najwzdniejsze dla fasolki.
Layla milo przeczytac od ciebie taki odmieniony post dobrze ze wszystko jest juz good:-)
lenka87 juz widze doczekac sie nie mozesz:-)
pola997 gratuluje 5 miesiecy. Ludwiczek to juz duzy chlopak:-)
panistepelek rouzmiem twoja irytacje mi ostatnio caly obiadek Mikiego myslalam ze szalu dostane:-p
femme fatal my sie jeszcze nie znamy wiec Witam;-)
domikcw ty tu o placakch piszesz a ja musze cos szybko wymyslec bo umieram z glodu:baffled:

Hej ;) ja miałam dziś jedną pobudkę ok 3. :) a później mała obudziła mnie akurat jak miałam wstać do szkoły ;) Oj i już koniec roku ;) i wakacje. Szybko zleciało.
Mam pytanko kiedy dzieci mają sztywny kregosłup tak, że nie trzeba podtrzymywać głowki jak bierze się na rączki :)?

Black napewno wszystko się ulozy . ;* Ja od wczoraj będę się codziennie o was modlic . :*
Umi2 , dorom5 co tam u was. :)?
umi2 a Ty karmisz piersia, dokarmiasz jakimś mlekiem. ?
Layla bardzo sie ciesze, że u Ciebie już lepiej. ;)
femme fatal witam . ;)
panistepelek po prostu pech . ;)
pola997 no to gratulacje . ;) ten czas tak szybko leci. :)

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, mimo wszystko jest mi bardzo ciężko. Nawet aparat poszedł w kąt i nie mam najmniejszej ochoty go nawet rozpakować :dry: Strasznie boję się piątkowej wizyty. Szczerze mówiąc nie wierzę w cud, że te tabletki pomogą. Z początku miałam wyrzuty, że to wszytko dlatego, że tak mało czasu minęło od pierwszej ciąży, jednak lekarz wybił mi to z głowy. Boje się strasznie :-(

Magda moja Julka zaczęła sztywniej trzymać głowę w wieku około 3 miesięcy, ale czasami jeszcze jej uciekała. Teraz ma 4 i już podtrzymywać nie muszę, ale ortopeda mi mówił że już zupełnie sztywno powinna trzymać główkę po 5 miesiącu życia :tak:

Femme a mi coś się wydaje, .że przed Sylwestrem byłaś ostatnio :sorry2::-p Wypytywałam dziewczyn co z Tobą ;-) Witaj spowrotem ;-)

reklama
Witajcie
ja się oczywiście nie wyrabiam z małym mimo ze prawie grzeczny jest. ale zdezorganizowana jestem.
panistepelek to mam nadzieje ze mój Kacperek nie weźmie przykładu z twojej córci i będzie zawsze ładnie nocki przesypiał eh ja mam za to gechenne od 5 do 12
lenka87 odpoczywaj puki mozesz:-) bo skoro brzuszek masz niziutko to w kazdej chwili maluszek moze zechciec wysc na swiat
pola997 gratuluje
domikcw ja tez chce placki ziemniaczane tylko nie chce mi sie robic nic eh podziwiam cie
editwil witaj
Maagda_ ja to karmie butelką a piersią dokarmiam bo inaczej nazwac tego nie mozna dla mojego syna jedzenie z dwóch piesi to przystawka obiadem jest butelka. A ty karmisz piersią?

Do góry