reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej mam na imię Justyna mam 25 lat , mam już dwa Skarbeczki i jednego maleńkiego w brzuszku :-) Cała trójeczka planowana:tak: Pozdrawiam wszystkie Młode Mamusie :-D

Ostatnia edycja:
To prawdopodobnie ta 3 dniówka ... w nocy znowu 39.1 :dry: teraz syrop działa i jest ok :dry: oczywiście mała śpi z nami bo co chwilę się budzi i sprawdza czy jestem więc noc nie przespana

domikcw - nie to nie ja :-p ja na forum już ponad rok jestem i przyszłam już z brzuchem :-p

BLACK- 3mam kciuki za wizytę ! będzie dobrze ! :-)

POLA - też myślę że to ta cholerna 3dniówka :Dry:

Robię porządek ze starym aparatem i pokażę Wam jeszcze zdjęcia mojej prawie 4 miesięcznej Julki :tak: Dawno jej nie pokazywałam, więc publikuję jeszcze amatorskie fotki ;-)

Załączniki

• Obraz 673.jpg
    Obraz 673.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 41
  • Obraz 672.jpg
    Obraz 672.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 38
  • Obraz 664.jpg
    Obraz 664.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 41
  • Obraz 663.jpg
    Obraz 663.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 43
  • Obraz 661.jpg
    Obraz 661.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 683.jpg
    Obraz 683.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
domikcw my tez załujemy tych włosków;) ja sie czuje juz dobrze,troche kosc ogonowa boli,siedziec nie moge,dzis w samochodzie takie pozy przyjmowałam ze szok,ale teskniłam za prowadzeniem ,wiec sie uparłam ze na uczelnie jade sama;) sciagania sie boje bo mnie strasza połozne ze nawał jest wiekszy,ze mleko napływa...ale musze z jednej piersi bo mi mały znów skiereszował brodawki,co tu kryc,ja po prostu nie umiem karmic. tylko na leząco, na siedzaco musze miec poduszke bo mi igor przez rece leci i sie boje jak diabli...

BlackWizard kochana mała:)a ja trzymam kciuki:*

layla nie sluchaj tych poloznych hehe sciagaj sobie tyle zeby poczuc ulge - nie do konca, Bedzie dobrze, zobaczysz. Wszystkie ci tu piszemy ze tak bedzie lepiej..jak nie bedziesz sciagac to ci zaraz sie zastoje porobia a wiesz mi ze to dopiero bedzie bolalo...nie mowiac o stanie zapalnym...ja na poczatku to tylko na lezaco karmilam..tak mi bylo najwygodniej...na siedzaco bez niczego to dopiero jak mlodziez miala ja wiem...ze 2-3 miesiace... :) a przez oslonki nie lepiej by ci bylo karmic? napewno mniej by cie bolalo...

Black trzymam kciuki! sliczne dzieciatko masz, slodziuchna :)

domikcw taaa....tylko jak ja teraz wygladam z tym jednostronnym he he he....a za 3 tygodnie wesele mam kolezanki :)

Makunga Witamy wsród młodych mam! Napisz cos wiecej o sobie, ile lat/miesiecy maja Twoje pociechy, w ktorym jestes teraz miesiacu itp ;]

BlackWizard Śliczna Twoja Juleczka ;] Powodzenia na wizycie.

witam:-)

BLack
- oczywiście 3mam kciuki. Za WAs:tak:

domikcw- oj to musisz mi podać przepisy:-p:-):tak: chciałabym coś ugotować;-) hehe;-) Ja uwoelbiam takie maluchy, już marzy mi się kolejny:tak: Myślę ,że może za 2-3 latka, jak będzie nas bardziej stać:tak:

Layla- ja miałam koszmar z karmieniem na początku tragedia:dry: dopiero po ok 1 miesiącu było ok.

Femme- jak 3 dniówka to dobrze. Najważniejsze że mała nie ma żadych innych objawów.

Ja mykam się ogarnąć, przychodzą do nas dziś znajomi i robimy grilla na balkonie ,bo na dworze pada:dry: Buźka dziewczyny

reklama
madzia90 masz psiaki?? bardzo mi się podoba imię Amelia:tak:

Umi2, dorom5, mamaola co u was??
lenka87 jak się czujesz??

mam prawie 9 letniego Yorka i 1 rocznego setera angielskiego ;-) w niedziele jedziemy z seterem na wystawe do leszna :szok: :sorry2:

i podpinam sie pod pytania, dziewczyny jak się czujecie ? :*

Black jak wrócisz od lekarza daj znać :*

Do góry