reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej:) Już kilka razy tu pisałam o swojej sytuacji.. mam teraz wielki dylemat.. filipek ma rok a ja zdawałam teraz maturkę..I moja mam naciska że mam iść na studia:/ a ja kurcze nie wiem..z jednej strony skoro mam okazję to powinnam iśc bo to zawsze większe pieniądze w przyszłości.. ale boję się.. mieszkam na wsi..60km od Gdańska..i strasznie boję się miasta.. jak ja tam sobie poradzę:/ fakt to tylko zaoczne więc weekendy ale jak dla mnie i tak za dużo..nie wiem czy isc czy nie:/ pomóżcie:)

hej:tak:

Dzieki, ze pytacie o mnie, ale niestety jest tylko gorzej:-( Wymiotuje co chwile i tylko trace kg:-p Nie umiem patrzec na jedzenie, choc wstawiłam zapiekanke ziemniaczaną do piekarnika, mam nadzieje, ze na takie pysznosci mój dzidzius bedzie miał ochote:-p
Mdłosci są codziennie cały dzien, czasem wieczorem przejdzie... mąż juz na mnie patrzec nie moze, tak wygladam:-( Jeszcze Paulinka ostatnio bardzo absorbująca sie zrobiła, a pobudki o 5 mi robi... po prostu nie mam juz sił:-(ehhh...

domikcw testuję :tak:

Załączniki

• 111111.jpg
    111111.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 40
czesc dziewczyny....

pogoda u mnie sie popsula....nie pada jeszcze ale wieje zimny wiatr....ide dzis do dentysty na usuniecie kamienia ,kurczaki dziewczyny miala ktoras????i czy potem zeby sa jakies wrazliwsze???? no i na jutro do fryzjera sie zapisalam bo takie piora mam ze szok....zyja swoim wlasnym zyciem i wcale sie mnie nie sluchaja....obetne je!!!:tak:

Black-no to brawo dla meza...zuch chlopak....a dzis moj bedzie sie mlodym zajmowal bo ja na 19 do dentysty i czeka go pelen zestaw z kapaniem,karmieniem,usypianie....da rade....

Domcik-gratuluje rocznicy....nam sie 10 zbliza...:rofl2:w tamtym roku cztery dni po fakcie sie zorietowalismy ze byla nasza rocznica...:rofl2:

Anetka-jak sliczna jest ta Twoja Zuzia...slodziak.....

Panistepelek-ja tez czasem nie mam weny tworczej zeby cos tu klepnac....

Asiowo-oj ty bidulo....zebys ty sie jakiejs anemii nie nabawila...

Ostatnia edycja:
Madzia ja dopiero zajarzyłam, że znamy się z FMZ :D Baa i mamy się w znajomych na n-k :D
Ze swoim seterem byłaś? Gratuluję ;) Do Sopotu na międzynarodówkę sie wybierasz?

Ostatnia edycja:
Asiowo - Bidulko... wykończysz się przez te wymioty. Wykorzystój każdą wolna chwile na odpoczynek.

Black - Bardzo ładne zdjęcie :)

mamaola - Ja tez tak czasem mam, że czytam to co tu piszecie ale nie chce mi się odpisywać.

madzia90 - Gratuluję złota.

Żeby nie było że znów zasmiecam Wam forum zdjęciami to wstawię tylko 2 z urodzin. jesli chcecie zobaczyć więcej to zapraszam tutaj
pomieszane z poplątanym... - Onet.pl Blog

Załączniki

• HPIM2810.jpg
    HPIM2810.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 49
  • P5242546.jpg
    P5242546.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry