reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam ;) Jestem Agnieszka i mam 19 lat.Podejrzewam że jestem w ciąży... Okres spóźnia mi się jakieś 6 dni a test ciążowy wyszedł pozytywny....Jutro wybieram się więc do ginekologa aby to potwierdzić.Ja i mój narzeczony bardzo się kochamy.Jesteśmy ze sobą już prawie 3 lata i bardzo różnimy się od innych w naszym wieku.Choć mamy wielu znajomych raczej nie lubujemy się w imprezkach i nie myślimy o życiu pod względem materialnym tylko i wyłącznie.Wiadomo że do życia potrzebne są pieniądze ale myślę że nie tylko to się liczy.Moja historia jest nieco smutna ponieważ nie mam idealnej rodziny...Mój ojciec jest alkoholikiem a matka przechodzi właśnie okres przekwitania i domem praktycznie ja się zajmuje ponieważ tej dwójki nigdy nie ma...Czasami mam dosyć i nie raz chciałam uciec....Ale odkąd poznałam Łukasza żyję tylko dla niego i zawsze chciałam mieć własny dom.Myślę że byłam gotowa na dzieciaczka już wcześniej...Wiem że wiele osób się z tym sprzecza że ważna jest praca..studia...Ale w końcu nie każdy jest taki sam...Za mało w naszym kraju tolerancji.Jedni marzą o zdobywaniu wiedzy inni o karierze a inni po prostu o rodzinie!! Jeśli okaże się że jestem w ciąży to urodzę już jako 20 latka a mój narzeczony będzie miał 22.Świata poza sobą nie widzimy ale boje się jak zobaczą to ludzie..Jestem szczęśliwa i potrzebuję wsparcia ponieważ nie chcę aby ktoś zamiast się cieszyć był smutny i aby dziecko było niechciane..;( :no: Wiem że na początku będziemy potrzebowali pomocy materialnej również..Ale mamy gdzie mieszkać.mamy dach nad głową ,ponieważ Łukasza rodzice posiadają dwa domy i jeden za niedługo miał otrzymać.Mamy siebie i jesteśmy szczęśliwi...Tylko boję się reakcji ludzi...Jestem bardzo wrażliwą osobą i każde słowo potrafi mnie zranić ;((( Mimo wszystko wiem że będę dobrą mamą i gospodynią domową.:-D

Olena262 jaka Ty jestes ciężarówka,daj spokoj,ładnie wygladasz. ja mam straszne skłonnosci do tycia i cellulitu...okropnie po prostu!

AdiLea juz wchodze w spodnie sprzed ciazy:) ale powiem Ci jakos dziwnie mi bez gumek w pasie;p;p

dziewczyny jakie Wasze dzieciaczki sa swietne:happy:

Pola-Ludwis ma super fryzurke:-)moj maly tez mial podobne wloski ale po roczku musialam sciac bo do oczek wchodzily.....

Panistepelek-Darus tez tylko na chwile zajmuje sie swoimi zabawkami,woli takie domowe smietki:happy:teraz np.bawi sie torebkami ryzu i kaszy:eek:przekalda z miejsca na miejsce,uklada....

Olena-wszystkiego naj naj z okazji rocznicy:-)jak maz przyjedzie to dopiera bedziecie sie godzic....:-D:happy:

Agus-witaj,zapoznaj sie z regulaminem i pisz znami czesto.....i nie przejmuj sie opinia innych najwazniejsze ze masz wsprcie w narzeczonym i ze sie cieszycie z dzidzi....

Aguszakochana widzę że też jesteś tu nowa?Mam nadzieje ze sie zaprzyjaznimy a opinia innych sie nie przejmuj.Najwazniejsze ze ty chcesz to dziecko

Black ale ona ma sliczne wloski!
Pola hi hi mały ma swietna fryzurke. Swietnie się uśmiecha. A szkola hmm.. Fajna;-) Jeśli uda mi się ja skonczyc będę rzeźbić uśmiechy. Wiecej nie powiem żeby nie zapeszac.
Aguś gratuluje. Ale o God co za roznica co sobie ktos pomysli? Przeciez najważniejsze jest to ze się kochacie i będziecie kochac to dziecko. Ja jestem samotna matka i ciagle slysze ze zmarnowałam sobie życie, facet nas zostawil bo był madry itd. Przeciez nie ma sensu się tym przejmowac. Na pewno sobie poradzicie.
Layla duuuzo wody i cellulit znika. Ja w ciazy mialam potworne uda ale odkad karmie i wypijam 2l wody dziennie problem zniknął.

AguśZakochana kto by się ludźmi przejmował!ja strasznie sie bałam opini!mój M spotykał sie z dziewczyna z naszego roku,ja miałam kogoś,skonczylismy zwiazki,długo sprawdzalismy kto jest dla nas odpowiedni a tu nagle trafilismy znów na siebie, nie zwracałam uwagi na niego,a raczej nie chciałam,młodszy 2 lata!ukrywalismy sie jak dzieci,po 3msc poprosił mnie o reke,nikt nie wierzył,a po pół roku okazało sie ze jestem w ciazy. wszyscy mysleli ze to wpadka,były komentarze,złosliwe uwagi a ja ryczałam po katach,teraz jak patrze na Igora az mi głupio,ze ten maluch musiał cierpiec przez głupote ludzi!kochamy go,kochamy siebie a inni,cóż,zazdrosc tak sie objawia:)

AdiLea mam nadzieje:) bede sprawdzac,bo pije teraz baaardzo duzo.

jedno zaliczenie mam z głowy,w sumie sesja sie zaczeła,2 egzmainy za mna,jeszcze 2 i obrona!

dzieciaczki są super:)naprawde:)wszystkie,a mam pytanie,te załączniki widac jak ktos nie jest z forum?

reklama
Hej kobitki . ;) naprodukowałyście tyle tego ze nie nadrobię. Chciałam się pochwalić że moja Lusia już drugą noc z rzędu przespała całą tzn przed wczoraj od 22 spala do 6 a dzis od 20 spala do 5 :) Ja już wszystkie oceny mam wystawione i wakacje .. :) za tydzień zakończenie roku. Właśnie w tą sobotę ide do mojego Krzyśka na noc z małą i troche boje się, że możemy mieć z nią problem, bo to nowe miejsce , jak myślicie ? za wcześnie czy spokojnie mogę iść?

Do góry