reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
KingaMZ Nan dawałam na samym poczatku i mały regował po nim tak jak po bebilonie pepit nawet jeszcze gorzej... jedyne mleko które mu podpasowało to comfort i przy tym zostane. eh popytam moze w aptece o cos, ale naszczecie jest nieznaczna poprawa a to juz duzo:-)
domikcw 40 stopni:szok: masakra szczerze ci współczuje... musisz byc jeszcze bardzo osłabiona
Asheara Skonsultuj to z ginekologiem bo ja mialam cos podobnego i lekarz stwierdził ze to sa skurcze i jesli nie przechodza nizej tzn w uda i łydki to jest ok ale u ciebie to moze co innego

asheara, umi2 dziękuję bardzo:* dobrze, że Kacperkowi jakieś mleczko zasmakowało:)
to prawda osłabiona jestem bardzo....ale teraz mam inne zmartwienie....a mianowicie nie wiem co się ze mną dzieje bo miałam dostać @ 02.06 a już prawie tydzień minął i nin:( załamie się kiedyś z tymi moimi @ :(:(:( miałam zacząć brać tabsy a tu....dupa z takim czymś....o ciąży nie myśle bo według mnie to chyba nie możliwe...jakby jednak się zdarzyło to chyba musiałabym już to gdzieś mieć pisane, że matką zostane w tym wieku....eh.... a jutro wizyta u ginki i mam odebrać wyniki badać(cytologia) i miałam się podzielić z nią wrażeniami po zastostowaniu tabsów a tu podziele się strachem<hahaha>..............

Justysia1a nie polecam na przyszłość stosunku przerywanego :-p nasza Zuzia właśnie z takiego stosunku powstała, chociaż nie skończyliśmy go we mnie :-p:-p najlepiej zrobić test, chociaż nie wiem czy już mógłby wykryć ewentualną ciążę.. w każdym razie powodzenia. A chciałabyś dzidzie? :-)

Asheara ja uważam, że wiek nie ma nic do rzeczy. Na sali po porodzie leżałam z kobietą, która miała 32 lata, urodziła pierwsze dziecko. Strasznie panikowała, nie wiedziała co z tym dzieckiem robić, w czasie gdy ja mając 19 lat radziłam sobie całkiem nieźle ;-):tak: Zuzia spała ze mną od pierwszej nocy do końca pobytu w szpitalu, a jej na ani jedną noc nie dali dziecka :-p

Zuzi już chyba jest troszkę lepiej. Kupiłam jej herbatkę ułatwiającą trawienie i trochę wypiła, chociaż chyba jej nie smakowała :eek: rumianku pić nie chciała, a jak ja wypiłam to nie chciała później pić ode mnie mleczka :-p
Zuzia śpi więc idę z chłopakiem wypić kawkę :tak:;-)

Z moją Zuzką :-)
Zobacz załącznik 139547

Dziewczyny ja wpadam się pożegnać. Nie będę tutaj pisać, bo z tego tematu zrobił się dla mnie z lekka śmietnik - przepraszam jeśli to kogoś urazi. Każdy każdemu wchodzi w cztery litery, nie można powiedzieć swojego zdania... Do tego wszystkie stare mamuśki się wykruszyły, zostało kilka, które też już się i tak nie udzielaja praktycznie. Z nowymi mamuśkami nie mam kompletnie kontaktu, mimo że chciałam nie mogę go z nimi złapać. Ci, którzy będą chcieli będą wiedzieli jak utrzymać ze mną kontakt.

Pozdrawiam i życzę zdrówka Waszym pociechom.

Black ja wiem czy nie mozna powiedziec swojego zdania? powiedziec zawsze mozesz.... ;) i chyba kazda pisze tu swoje zdanie na dany temat...przynajmniej ja pisze i nie oczekuje zeby sie zaraz ze mna ktokolwiek zgadzal...
...szkoda ze uwazasz ten watek za smietnik.

reklama
BlackWizard A kto ci broni wygłaszac swoje zdanie:-p eh... dowaliłas troche no ale nic po czesci sie nawet z toba zgadzam ze ten watek stał sie inny ale kazdy ma prawo pisac na forum:-)
domikcw moze ze zdenerwowania ci sie spóznia? albo po chorobie?

Do góry