reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Layla Ja dzwoniłam do swojej przychodni i Kacper skonczyl 6 tyg w sobote to pielegniarka kazała mi przyjsc we srode a dodam ze dzwoniłam w tamten poniedzialek. wiec moze zadzwon i sie dopytaj:-) Ja chciałam zrobic w domu ale mamy kawalerke i najmniej wychodzi mi 18 osob bo niestety jak zaprosze mojego kuzyna na chrzestnego to musze jego rodziców i siotre i tak mi sie zbiera dlatego robimy w restauracji.

reklama
Witajcie... za każdym razem kiedy wchodzę na to forum, mam przyjemne uczucie i wspomnienia sprzed roku, jak siedziałam i chłonęłam każde słowo jakie tu pisałyście. Było cudownie, już nie mogliśmy się doczekać kiedy na świat przyjdzie nasze maleństwo.
A teraz? Teraz Filip kończy za niedługo 10 miesięcy i jest strasznym łobuzem, prawie sam chodzi, itd.
Mówię Wam, cudowny...
U nas wszystko w porządku.
Pozdrawiam i całuję Was wszystkie!

Witam:-)

Layla- do mnie dzownili z przychodni i w sumie byłam w 7 tygodniu na szczepieniu:tak: Także na bank zadzwonią. Co do chrzcinek, my tez robiliśmy w restauracji u mojej mamy i "powiem" Ci o tyle lepiej,że potem tego nie trzeba było sprzątać:-p. Mam pytanko, Ty studiujesz biotechnologię???

umi2- widzę ,że zdecydowałaś się na chrzest. Pewnie będzie już z głowy...A ile osób zapraszacie? Ważne wydarzenie w końcu;-)

dorom5- żliczne zdjęcie.naprawdę:tak: Ty ładna mamusia, a Alanek ładny synek:-)

Karolina00-To zapraszamy ponownie do pisania!!!:tak:;-)

domikcw- u nas dobrze, mały rośnie i rozwija się w oszałamiającym tempie:tak: hehe Lepiej pisz co u Ciebie:-p

Lenka
- trzymam kciukasy za Was:-)

layla do mnie nie dzwonili, sama musialam zadzwonic dziecko zapisac na szczepienie, u mnie sie czeka minimum tydzien na wizyte u dzieci zdrowych (szczepienie) a ostatnio to 2 tyg. Wiec musialam wczesniej dzwonic i sie umawiac na konkretny dzien. Nie sadze zebys mogla tak z miejsca pojsc i zaszczepic :)

umi ja to nic nie chce :) tzn. tyle ile zaplace za przesylke zeby ci wyslac :) mi ten garnitur i tak nie jest potrzebny :) jak ci urosnie to daj znac :) bo tak jak pisalam to jest 74. Majac do wyboru male 74 i duze 74 to raczej to wieksze. Bo wiadomo rozmair rozmairowi nie rowny. Ja wezme go sobie przywioze (bo u tesciowej skladuje za male juz ciuszki) pomierze centymetrem zebys mogla zobaczyc na ubrankach malego czy bedzie dobry :) a jak sie okaze ze nie to Layla Tobie moge wyslac heheh bo Twoj to napewno bedzie mial 74 :D Igorek po Igorku by mial :p
aaaa i ja kupowalam sztruksowy a nie taki typowy materialowy elegancki bo pozniej mozna jeszcze ubrac taka marynarke do jeansow czy czegos i fajnie to wyglada..a takiej typowo eleganckiej juz nie...wiec bardziej praktyczne :D

ciekawe jak lenka... :)

Ostatnia edycja:
witam:* ale pogoda jest do du...szy!! cały weekend pada. nawet na spacer nie da się wyjść!! tak sobie teraz siedze i mnie olśniło, że totalnym sklerotykiem jestem:-D przecież obiecałam panistepelek zdjęcie mojego pierścionka, a poli997 przepis na sałątke z kurczaka(tylko nie wiem czy jeszcze go chcesz:baffled::-D)
a teraz trzymam kciuki za lenke87!!
panistepelek zauważyłam, że w weekend pustki, ale to jest zrozumiałe:)
dorom5 ale z Ciebie jest laseczka!! śliczne te zdjęcia masz a jaki Alanek już duży!!:szok: a z jakich studiów zrezygnowałaś??
anetka911 szkołę zawsze można zrobić:) i dobrze, że jest coś takiego jak zaoczna szkoła:p no to raktycznie z chłopakiem jestećie jak rodzinka:) fajniusio. wiesz, że w dzieciństwie też chciałam być fryzjerką
kolia no to skoro weekend się udał to mamusia wypoczęta jest i zdolna do porządków:-p widzę, że nie tylko ja lubie malować pazyrki i z włoskami się bawić:p
umi2 hehehe dobrze, że od czytania naprawde przytyć nie można:p ale to prawda, ze jak sobie kobieta ułoży włoski, podmaluje się, czy pazurki wymaluje to odrazu podnosi się jej pewność siebie i inaczej zaczyna się dzień:) a chrzciny w restauracji to obry pomysł. mniej sprzatania:tak: a jaką diete odchudzającą stosujesz??
madzia90 to nic Ci nie pomaga?? biedactwo!!
Layla jak się czujesz?? jak Igorek??
pola997 to dobrze, że mały rośnie jak na drożdżach:) a u mnie no to bez zmian....powoli się załamuje i czekam na @....buuuuu nienawidze tego czekania!!
Karolina00 witaj:) my się jeszcze nie znamy(ale chętnie się zapoznam z Tobą:) to może będziesz dalej z nami pisać??

a tam na dole to to co obiecałam panistepelek(troche niewyraźne ale jest:p)

Załączniki

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 57
umi2 pola997 miałyscie racje,pan doktor mówi ze by zaszczepił ale dla pewnosci poczekamy 2 dni. zbadał Igusia,bo nie robił juz 2 dni kupki i nie wiemy co jest,mały dostał nowe leki,ale trzeba przyznac ze pomagaja,bo nie płacze,choc nie lubie go szpikowac...ale w sumie wszystko to na bazie cukrów naturlnych.

domikcw dziekuje ze pytasz:* u nas ok,Igor rosnie jak na drozdzach:) nauczyłam sie lepiej nim zajmowac ze juz naprawde spawia mi to przyjemnosc:) pierscionek sliczny!

pola997 tak studiuje biotechnologię(mój mąż zresztą też) i bioinformatykę. temat pracy jest z bioinformatyki akurat.

KingaMZ chciał mi lekarz zaczepić od razu,ale okazało się że data 1 szczepienia to 13,wiec mały skonczy 6 tygodni za 2 dni(rodziłam o 23.50 wiec widocznie podali po 24.00 szczepionke). my pojdziemy za tydzień,zeby znów malucha nie ciagnac bo pogoda paskudna. wstawiałas może zdjecie tego garniturka albo swojego Igorka z chrztu?ja mam dylemat jak mojego ubrac,choc jeszcze kupa czasu;)

:-D Mój Synek odpowiada usmiechem na usmiech, nie trzeba do Niego nic mowic tylko wytarczy sie usmiechnac, a On sie smieje cala buzka. :-D Tak sie ciesze. :-D

madzia90, Umi2, pola997 - Dziekuje Wam. :tak:

Umi2 - Tez na chrzciny bede chciala kupic garnitrek. :tak: Tyle ich jest na Allegro, jakis zamowie. ;-)

domikcw - Bylam na Uniwersytecie Adama Mickiewicza w Poznaniu, na turystyce. ;-) Ale nie wiem czy chce dalej uczyc sie w tym kiernku. :sorry2:
No a pierscionek sliczny!!:tak:

Layla- a kierunek bardzo ciężki??? Mam w planach złozyć dokumenty właśnie na biotechnologię i na Akademie Medyczną... Chce parę kierunków żeby się załapać.... Rok temu złozyłam na biotechnologię u nas na uniwerku przyrodnicznym dostałam się co prawda, ale w końcu poszłam na ochronę środowiska i żałuję, bo to nie dla mnie:dry:

dorom-
widzisz teraz z dnia na dzień Alanek będzie robił coś nowego....:tak: Gratulacje dla synka:tak:

domkcw- śliczny pierścionek, myślałam,że nie chcesz dostać @;-)

Lenka-
gratulacje:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
lenka GRATULUJE!!! DUUUZY CHLOPAK:)

layla zdjecia igora nie umieszczalam bo nie mial marynarki na sobie (za mala) tylko spodenki i koszule, no i krawat. wiec nie mialabym co pokazac :) zdjecie garniturku mam ale jest cholernie wygnieciony wiec nie wyglada najlepiej hehe ale obiecuje elegancko wyprasowac przed wyslaniem :) bo az wstyd normalnie... :p oto zdjecie:
68chrzest.jpg

prosze nie zwracac uwagi na wygniecenia :D ale tak mi sie nie chcialo go prasowac ze szok.... :p

Do góry