reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka i tak jestes bardzo dzielna, bo nie dosc ze wczesniaki to jeszcze rok po roku... powinnas medalik dostac:-)
Co do antykoncepcji to slyszalam ze podwiazywanie jajnikow, powoduje czestrze wystepowanie chorob rakotworczych, bo organizm sie nie oczyszcza (jak ma to miejsce przy miesiaczce) moja znajoma ma na koncie 5 dzieci i kazde z wpadki w koncu po 5 lekarz sie wkoncu nad nia zlitowal i podwiazal jej jajniki. Jest bardzo dzielna chociaz jej maz ma ciagutki do alkoholu....
Ja sobie kanapeczki szamam i popijam herbatke z miodziem i cytrynda:-):-)

reklama
No to naprawde dzielna kobita ) Nidaleko mnie w Polsce mieszkala kobieta co 15 dzieci miala i dawali jej kase na podwiazywanie to przepila :/ i taka lumpiara i te dzieci sie tylko mecza , koszmar ! Nie wiem po co robic sobie az tyle jak sie wie ze sie nie utrzyma:/ koszmarne

A ona a jest inna, maja duzo dzieci ale ona jak cos kaski odlozy to zaraz leci cos kupic to do lumpeksu a to na rynek, jej dzieci sa tak zadbane ze nie jedna matka by jej pozazdroscila, a gmina jej za bardzo nie pomaga... walczyla z nimi zeby przeczkole dzieciom oplacic i sie udalo:-)

Snoopy! Moja córcia tez ma być Alicja Marysia :):):)
Alicja była od poczatku a Marysia bedzie po mojej babci:) ale zbieg okoliczności:)

Snoopy dlatego mowie ze dzielna :)podziwiam takie kobiety, brakuje jej kaski a jesce ciula jakos i nie daje sie chociaz wiadomo jest ciezko :) bo ta moja to koszmar masakra lepiej nie mowic :/
a ja narazie nie wiem jak moja niunia bedzie miec na imie :( jak moj R sie uprze to pefnie Nicola , a ja wolalabym inaczej lbo Zuzia , Julitka lub Martynka :D

No no dziewczyny ale temat zaczelam:-D:-D
co do zabezpieczenia to my uzywamy gum.. bralam tabletki przez 4 miesiace i działaly 100% , bo nie mialam ochoty w ogole.. jak to moj A mowil - "bez kija nie podchodz" jak odstawialm tabsy to wszytsko wrocilo do normy.. a zreszta po porodzie na seks juz nie mam takiej ochoty jak kiedys.. moj A narzeka oczywiscie, ale to nie on siedzi non stop z nia w domu.. ale na szczescie rozumie to:-D:-)

Wita87 witamy na forum:-)mam nadzieje, ze bedzie Ci dobrze z nami:-)

Snoopy a Ty mi smaka zrobilas tymi kanapeczkami:-) ahh czasy ciazy mi sie przypominaja:tak: jadlam wszytsko bez wyrzutow sumienia:-)

Aha Madzia grtauluje odowagi:) ciesze sie ze sie przelamalas, teraz Ty bedziesz spokojniejsza..
No i to chyba na tyle, bo leni marudzi:crazy::angry: ahh dzis pada deszcz i nie moze isc na dwor i marudzi..

A mnie wczoraj juz tak jakos naszlo i caly czas jem:-) moja mamcia w szoku bo wczesniej musieli mnie zmuszac, a dzis padlo pytanko czy lepiej mi sie oddycha i ze chyba brzuszek mi sie opuscil:-) ale chyba na serio mi sie lepiej oddycha:-) mam pelnr plucka tylko dla mnie:-) egoistka jestem nie:-)

witam szanownie panie:-) jak minal dzionek??? ja dzis bylanm na zakupkach po nowe staniki- znowu... kupilam dzis taki piekny bukiet konwalii, mowie wam, ale pachna...
co seksiku, to mi sie w ogole nie chce, az mi szkoda mojego chlopa, a czytalam ze w II trymestrze wzrastan ochota na seksik. A co do antykoncepcji to praktyczne przez 4 lata stosowalismy kalendarzyk malzenski, rzadko uzywalismy gumek, i dzidzie mamy zaplanowana.
A co do ilosci dzieci to u mnie w sasiedniej miejscowosci mieszkaja tacy co maja 12, ich matka ma przerabane, maz bez nogi, dobrze ze gmina dala im stary domek, bo mieszkali w wagonie kolejowym.
Snoopy troszke egoizmu nie zaszkodzi:-)

reklama
To koles bez nogi tyle dzieci narobil??? a dbaja o dzieci?? Wlazlam na gore z odkurzaczem i sie zmeczylam.... a to raptem 20pare schodkow...:-( musze pokuj ogarnac troszke bo sie zakurzylo i siersc na dywanie, po prostu masakra to skubac...:-( no ale w koncu to moj pies i sama taki los sobie zgotowalam:-):-)

Do góry