reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
polna generalnie to z pomidorowym, ale ja zawsze sobie odkladam bo nie lubie...wole w sosie wlasnym :) rosol jem z makaronem ale z ziemniakami tez lubie :)

A to nasz Dyzio, jak to R. na Niego mówi :pP

f5.jpg

Polna Nie gotuje:-p :-D i to pisze całkiem serio:-D kiszone z gotowania mi nie smakują:-p prznajmniej te co my robilismy:-p

karolina sliczny! i jakie duzee oczy!:)

polna wyslij mi na priv przepis na te golabki :)

ja to teraz w ramach sniadania zzrobilam sobie hot doga francuskiego :p :D

Ostatnia edycja:
polna, karolina - Jesli moja córcia idzie na drzemki w dzień normalnie to potem wieczorem góra o 21-30 śpi. Chyba, że czasem coś sie opóźni w dzien no to i wieczorem potem później zasypia.

Justysia1a - Jaki Twój Synek jest już duzy. A Ty slicznie wyglądasz.

karolina - ładna z Was para :)

dorom - Myslałam, że córcia wczoraj nie pójdzie spać wczesniej niz o 23 ale o 22 już padła i wystarczyło 10 minut bujania tylko.

Ostatnia edycja:
Przepraszam ze tak na raty pisze ale mam durnego laptopa w pracy i mi sie troche kijowo na nim tworzy:-p
karolina Bardzo ładne zdjecia slicznie razem wygladacie i Filipek tez sliczny jest duzy chłopiec:-)
KingaMZ Polna Z ryzem i kiełbasą tez nigdy nie jadłam ja tez chce przepis!!! a co do sosów to ja własnie z pieczarkowym mam zawsze:-p

Kinga ale po co przepis ? :confused: poprostu kroisz kielbase czy boczek w kostke ,smazy sie na patelni , potem dodajes sie cebulke a na koniec miesza sie z ugotowanym ryzem :tak: potem to juz z gorki bo krecimy golabki ,smazymy znowu na patelni i do piekarnika z sosem i przypiekamy z godzinke :-p

Umi leeee chyba wszyscy z Debicy jedza golabki z sosem pieczarkowym :baffled: niezebym krytykowala kuchnie tesciowej bo jest smaczna ale golabkow Jej roboty nie zjem :no::-)

Karolina jakby nie wiedziala to bym pomyslala ze Filip to dziewczynka :tak::happy2: Dyzio :-) to jeszcze brakuje tylko Hyzia i Zyzia :-)

polna o masz, smazysz i zapiekasz? u mnei sie gotuje :D heeh dobra juz sobie zapisuje i bede probowac :)

karolina racja, wyglada jak dziewczynka ale to slodkie i przystojniak z niego bedzie! na moja Łucje mowia ze chlopak hehe mimo iz ubrana na dziewczeco :/ :D

reklama
Polna Hihi ja sie w rzeszowie wychowałam i wszyscy których znam z rzeszowa to własnie gołabki w takim sosie jedzą a mój Tomek je własnie z ketchupem lub w sosie pomidorowym a on z debicy jest:-p

Do góry