reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Netgirl masz rację, jest coś niezwykłego i w ogóle w tych wszystkich czynnościach, czego nie można zobaczyć w kościele katolickim i te korony, że czułam sie naprawdę wyjątkowo

Asiowo To Nie Dobrze że Masz Takie Ciśnienie Jak Ci Nie Spadnie To Zgłoś Się Gdzieś Do Lekarza.....mnie Przy Takim Ciśnieniu Zabrali Do Szpitala A 2 Dni Póżniej Urodziłam

we wtorek mam wizyte... jak mi nie spadnie to jestem pewna, ze mnie połozy do szpitala, bo sama mi już o tym wspominała. Jutro jade na badania i okaze sie czy infekcje dróg moczowych wyleczyłam, jak nie to tez welcome szpital:/ ehhh... szkoda gadac:( Jakos mmnie to wszystko załamuje... :/ Dobrze, ze mam takiego cuuuudownego męża, wszystko za mnie w domku zrobi i jeszcze skacze wokół mnie, pzynoi co zechce, zrobi kolacje i w ogole cały cza pyta czy czegos nie potrzebuje, byleby tylko nie wstawała;) ehhh...

net girl Oliwki wogóle nie karmiłam bo ona leżała na początku 7 dni w inkubatorze a mnie wypisali do domu ona leżała jeszcze 14 dni a ja 2 dni po wypisie trafiłam do kliniki naczyniowej z powodu zakrzepicy i laktacja mi zanikła.No i oczywiście (jak to moj Daniel mowi) zalaliśmy formę czyli było do końca.

Ona_mika jak się mniewasz ty i dzidza???

ASIOWO to dobrze że masz takiego zaradnego mężulka mój to ma dwie lewe ręce..jakbyłam w zeszłym roku 4 tyg w szpitalu to 8 kilo spadł a jak teraz leżałam to 3 kilo przez 3 tyg mimo tego że mieszkamy z jego rodzicami...tak go przekabaciłam na swoje jedzenie...mieszkamy na wsi więc jego rodzice starej daty jedzą bardzo tłusto i mało rozmaicie a ja to mu cuduje.
najważniejsze żeby wszysko było oki a w szpitaluy to ci powiem że niezłe loty są na patologii ja z koleżankami musiałam kupywać stopery bo była taka babka co chrapała jak traktor caluśką noc aż pielegniarki anestezjologiczne zamykały nasze drzwi bo spać nie mogły...teraz to wspominam z uśmiechem ale wtedy nie było mi wcale .

Oliwko dziękuję, miewamy się dobrze dziś, bo w szkole byłam na 1 ćwiczeniu 1,5 godz, tylko dojazdy najgorzej, ale nie było tak źle.
Pewnie ciężko ci było tak szkrabka w szpitalu zostawić i wrócić do pustego domu. Powinni matki zostawiać z dziećmi.
Fajnie że mieszkasz na wsi, w mieście to nie mam za bardzo gdzie wyjść na ławkę czy spacer, a dziecku na wsi jest lepiej więcej swobody i atrakcji. ostatnio właśnie się zastanawiam czy nie wynieść sie gdzieś na wieś. W końcu niektórzy w wielkim mieście do pracy nawet 15km w jedna stronę mają i to w korkach, więc co by szkodziło dojeżdźać

A ja sobie pospałam i teraz pewnie zasnąć szybko nie bede mogła...
Tak myśle o Snoopy... To pewnie przez komunie nas dzisiaj nie odwiedza, ale czy napewno;-) Ciekawe jak to to to w jaki sposób sie dowiemy... Pewnie długo wieści mieć nie bedziemy...

ona_mika zazwyczaj jest tak że wcześniaki zostają w szpitalu a mamy wypisują do domu...chodzi tu o rotacje!!!

oj szkoda mi ciebie ..przez te dojazdy do szkoły tracisz dużo czasu praz energi.
Fakt na wsi dla dzieci jest lepiej ,nie ma to jak własny dom z ogródkiem i własne warzywa .Ja mieszkam 70 km od Warszawy i za nic na swiecie do miata nie chciałabym się przenieśc a już wogóle nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku.

KASIAF87 te 87 w nicku to twój rocznik???

A SNOOPY PEWNIE NIEDŁUGO SIĘ ODEZWIE.

reklama
Do góry