Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to maly fachowiec w domuelewiwas no chyba ale elektryk gniazda kontakty piloty komputery telefony i wszelki takie rzeczy interesuja go najbardziej
artystka to pewnie Ci mowia ze corke bedziesz miala a chlopak moze faktycznie jakis wyjatek sie trafil![]()
Dzień mi mija za dniem i nawet nie mam ostatnio czasu ani natchnienia żeby zaglądać na BB...;/ Ciągle coś mi dokucza..Ząb mądrości przestaje boleć widocznie już sie przebił przez dziąsło...za to złapała mnie jakaś grypa żołądkowa i non stop mi jezdzi po brzuchu ;/ Ja to mam pecha...heh..Właśnie mój Ł. poszedł do pracy więc idę coś przekąsić , posprzątać..może jeszcze się położe na godzinkę bo ostatnio to ciąglę bym spała i spała...Nie wiem czy to wina ciąży...
Witam. Czytałam, czytałam i zapomniałam co miałam napisać. :-)
fajnie dziewczyny że dajecie sobie radę bez chłopaków. Dla niektórych są oni tylko ciężarem.
ELWIWAS Witaj. Planowałam zapytać jak układa Ci się z chłopakiem, ale widzę że sama napisałaś o nim. Najważniejsze że ułożyło się i kochasz te malenstwo. To jest najważniejsze.
Kocham to maleństwo i zrobie wszystko by było szcześliwe. Zawsze marzyłam by dać dziecu wspaniała rodzine dlatego zależy mi by moje relacje z Bylym byly bardzo dobre. Gdyż nie chce zeby dziecko mialo "weekendowego tatusia". Pozatym nie jest mi on obojetny, wrecz przeciwnie.
Witaj,heja mamkii)