Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sa rownie dobre:-)a film widzialas?? Bo jest "Zmierzch" a teraz 20 listopada wchodzi do kin "Księżyc w Nowiu"
najwazniejsze to myslec pozytywnie i nie dac sie temu, co mowia inni.. Widze, ze porod juz bliziutko:-) jak tam przygotowania??
oby poród poszedł szybciutkoWitam !
też jestem młodą mamą i to młodszą niż wy bo 17 lat mam. Tatuś ma 18. Termin mam na 16 więc już bliziutko. Nie wstydzę sie tego mimo iż to była wpadka bardzo kocham Kordianka i jego tatę. Ja nienawidzę takich pytań co do faceta większośc myśli że jak mloda to z pewnością na jakiejś imprezie. A to wcale nie prawda. Ja ze swoim jestem rok i nie wyobrażamy sobie życia bez siebie, szczerze mówiac cieszę sie że tak wcześnie będę miała dzidziusia, bo bedę już miała odchowane maleństwo kiedy będę chciała mieć nowe dziecko.Jedyny problem ze szkołą ale spróbuję zdać najwyżej posiedzę rok. Zdrowie Kordiana jest dla mnie ważniejsze.
Pozdrawiam:-)