matosia ja napisałam ze znajomi robią u mnie zamówienia

więc na tym zarabiam, nie dużo. Ale same malowanie sprawia mi przyjemność więc i tak bede malować. A wiadomo gdyby każdy zarabiam conajmniej 7 tys miesiecznie to kupywałby obrazy, a że jest kryzys to wiadomo ludzie wolą w co innego zainwestować

więc ja dobrze to rozumiem.
A co do nowoczesności to powiem Ci ze ja sie nie odnajduje w dziełach picassa czy na abstrakcji takiej kompletnej

jestem raczej perfekcjonistka i bardziej mnie kręci malowanie tego co rzeczywiste
KingaMZ tatuaże zaprojektowałam już paru osobom. na jednym zdjęciu jest diabeł taki to ten tatuaż ma mój kolega
Kochane czy czujecie że za 2 i pol tyg beda jakiekolwiek swięta? Ja wcale nie czuje tego klimatu tym bardziej że w tym roku jakoś skromnie i to bardzo będzie...
A wczoraj poszłam sie przejsc po sklepach i weszlam do jednego sklepu z nowymi i używanymi ciuszkami. Wiecie że kupilam dla synka nowiuśki z metką kombinezon firmy Next za 8 zl?

W ogóle mnóstwoo ciuszków tam było. Prześliczne i strasznie tanie. Widziałam body które w smyku kosztowały 39 zł a tam te same identyczne za 6 zł. Czasami warto poszukać

Pozdrawiam