kolia
Młoda mama Mikołajka :)
Wiatm! faktycznie cs usycha ten watek ale ja samo jakos ostatnio nie mam weny do pisania.
A mnie zasypuje za oknem bialo pada od h i nie zapowiada sie ze by skonczylo, Miki spi i sobie mruczy przez sen:-) ja sie mialam pouczyc len mnie dopadal i nie wiele zrobilam.
Ashera ale ten twoj maly facet rosnie:-) a te stopki fioletowe swietne
Artystka a jak ty sie czujesz? jak tam brzusi rosnie :-)
Umi my wlasnie musimy sprawic Mikiemu saneczki po mamy chyba z 3 pary ale bez oparcia. Juz widze jak radocha z takiej zabawy
A mnie zasypuje za oknem bialo pada od h i nie zapowiada sie ze by skonczylo, Miki spi i sobie mruczy przez sen:-) ja sie mialam pouczyc len mnie dopadal i nie wiele zrobilam.
Ashera ale ten twoj maly facet rosnie:-) a te stopki fioletowe swietne

Artystka a jak ty sie czujesz? jak tam brzusi rosnie :-)
Umi my wlasnie musimy sprawic Mikiemu saneczki po mamy chyba z 3 pary ale bez oparcia. Juz widze jak radocha z takiej zabawy
darł sie jak nie wiem ale jak go wytarliśmy to dalej miał radochę z jazdy
już 2 razy sie poprawiałam
) maja lepiej, łatwiej im się dogadać i lepiej znoszą poród to dlaczego nikt w tym wieku się nie decyduje na dziecko? rozumiem, że jak ktoś wpadł to już nie ma wyjścia i dziewczyny na pewno pokochały maleństwa jeszcze w brzuszku, ale jakby miały wybór na pewno wolaly by poczekać. Dla mnie jest totalnie nieodpowiedzialne jesli 16 latkowie myslą o dziecku