Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A czy to czasem nie prowokacja? ta mi sie teraz nasuneło bo to normalny pisze taie głupoty az mna zagotowało. przepraszam za brak polskich znaków ale mam młodego na drugiej rece
czegos mam sie wstydzic? ze urodzilam, wychowuje, kocham nad zycie, ucze sie i pracuje dla swojego malenstwa?
sadze, ze raczej ty bo swiecisz tylko egoizmem i totalnym brakiem odpowiedzialnosci. odezwala sie ta, co usunela ^^
zalosne..![]()
sonia trzeba bylo nierozkladac nog skoro dziecka miec nie chcialaś ! wtedy bys byla odpowiedzialna.A tak jestes zwykla MORDERCZYNIĄ!

Kurcze to w takim razie przykro, mi ale sorry wie jak to jest to po co chce zeby inne przez to przechodziły... Nie mogę uwierzyć normalnie w cos tak głupiego.... lepiej zabić niż pozwolić komuś pokochać dziecko które i ta będzie na pewno kochane przez własną matkę bo widać to już teraz.....