reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mi się konkretnie nie chce, ale muszę:crazy: przed chwilą skończyłam jeść obiad i tak się napchałam, że tym bardziej odechciało mi się nauki i poszłabym spać...

reklama
Shiraa jak zaczniesz kupowac ubranka to nie bedziesz chciala skonczyc , ja tak mialam bynajmniej :-D
a moja tesciowa to juz calkiem zbzikowala na punkcie kupowaniu ciuchow aczkolwiek w ciucholondach :tak:

Grecja TY to tylko wymowek szukasz zeby sie nie uczyc :-p

Hejka:)

Polna niezla artystka z tej Twoje Ali:-):-)

Shirra ja na poczatku ciązy,te wcinałam budynie...Bo mnie to fajnie zatykało;-)

Madzia fajnie,ze rodzinka spoko zareagowała;-)

A ja dzisiaj od rana zeschizowana chodzilam.Maly sie w ogole nie ruszal.W koncu zjadlam bulke z nutella,wypilam 2 szklanki soku,zjadlam banana z bita smietana.I troche sie poruszal i znów poszedl spac.Widocznie ma dzisiaj taki dzien.Teraz od czasu do czasu pokopie ale dzisiaj ogolnie jest strasznie leniwy...

Tez sama dzisiaj siedze R w pracy do tego mają wesele,wiec pewnie bedzie pozno:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A co do ubranek to mi sie ciagle wydaje ,ze mam za malo.Wczoraj mnie R z mama przystopowali w sklepie bo bym juz miala 2 pary spodenek w koszyku.CZekam na 2 paczki z allegro.I na kartony ciuszków od znajomej mamy.Kurcze doczekac sie nie moge:D

Ostatnia edycja:
Witam Was wszystkie serdecznie :) ja tu dziś pierwszy raz bo mi się nudziło strasznie więc od paru godzin tak sobie czytam tu i tam :) w końcu postanowiłam napisać...

Madzia89 to nie tylko u Ciebie w brzuchu tak leniwie dziś :)

bardzo przepraszam :) Mazia89 :) tak mi się jakoś z rozpędu napisało:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edyto witaj, napisz coś więcej o sobie :) i jak będziesz chciała coś poprawić to w prawym dolnym rogu przy swoim poście masz opcję edytuj :))

czesc dziewczyny :)
mja mala zrobila sie troszke maruda ... dziewczyny pomozcie moja ma nie cale 3 msc ida jej zey czy moze przez to mniej jesc???
zawsze jadla co gora 3h a teraz c 4 5 h ziemniaka to mogla by jesc i jesc ale mleczko nie za bardzo wstawie wam fote z wczoraj jak na urosla
mazia c do ubranek to ja mam tyl ze w polowie mi nie chodzi newborny juz odeszly w pudla od 0 o 3 juz ledwo ledwo wyciągam od 3 6 a d 0 do 3 to 3 4 bodow nie zalozylam :d a przebieram ja zawsze ja jej se ueje na wieczor i rano a tych ciuchow i tak za wiele ....
hmmmm.... ja przezywam ciezke chwile bo moj najprawdpodobniej na miesia jedzie do norwegiii na wiertnice potem albo zostaje i my przYLARUJEMY albo on wraca : nienawidze ROZlonek smutno mi ale ccemy wykupic mieszkaNIE ZA 3 MSC
NA POCIESZENIE MOJ AFROGIRL:)
ps ashera ja caly czas jade od urodzenia na bebilonie super mleo i teraz uywam bebilon comfort przeciw kolka i zaparcia super srawa :)
ahha i mamy z brzuszkami jak wasze dziecie beda miec kolki a bd karmic butla to te mleko czyniu cuda ja jecze dawalam lefax z niemiec i kolki zniknely :)

Załączniki

• DSCN0930.JPG
    DSCN0930.JPG
    29,4 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCN0936.JPG
    DSCN0936.JPG
    42,1 KB · Wyświetleń: 44
Mazia ja juz wiem teraz ze lepiej kupic mniejsza ilosc ubranek i tak duzo osbow przyniesie a z wlasnego doswiadczenia dziecko we wszystkich ubraniach nie zdarzy pochodzic :sorry2:

Edyta witaj i napisz cos wiecej ;-)

Grecja ucz sie ucz bo nauka to potegi klucz - ale zaszpanowalam teraz , co ? :cool2::-D:-D:-D

a dzięki :) to dostałam zadanie. Trudno pisać o sobie :) spróbuję... Mam na imie Edyta :) mam 19 lat... jestem w ostatniej klasie technikum i 7 miesiącu ciąży ;) moja sytuacja nie była zbyt różowa na początku. Zaczynając od tego, że rozstałam się z chłopakiem, a właściwie to on mnie zostawił (o ciąży nawet nie wiedzieliśmy).. a w dalszej kolejności przyszła reakcja rodziców, która była straszna. Teraz jest nawet dobrze pomijając, że nauka, nauka i nauka...

reklama
Edyta witaj:)

Polna ja w sumie nie mam aż tak duzo.Mam gdziez z 10 bodziaków,z 3 pary spodenek,4 spioszki,i z 6 kaftaników,4 sweterki.Mowie o rozmiarze 56-62.Bo tych wiekszych to mam tyle ,ze sama nie wiem ile:D:D wszystko dostajemy od siostrzencow męza.Czekam na te kartony od znajomej mamy ,i wtedy bede wiedziec na czym stoję.I ewentualnie dokupię jeszcze jakies z 2-3 szt spioszków.Bo wiadomo,ze jeszcze tego troche sie podostaje.

Edytka no to nie ciekawie miałas,a na kiedy masz termin? imię wybrane?

Do góry