reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Termin mam na koniec marca (brak konkretnego ze względu na zalecane cięcie cesarskie). Płci niestety nie znamy bo maleństwo wstydliwe (w głębi pragnę chłopaczka :) ) ale imię wybrane. Synuś będzie nosił imię Aleksy, niestety z dziewczynką mamy problem :)

reklama
polna łatwiej by było gdyby to wszystko nie było takie pogmatwane:dry:

Edyta to widzę, że ciężko na początku było (chyba jak zawsze). a chłopak nawet i teraz nie wie o ciąży? jak chcesz to pochwal się brzuniem tak jak inne dziewczyny:-)

Grecja teraz to wie i nawet się cieszy :) no i rządzić próbuje co mnie doprowadza do szału ale jakoś dajemy radę... :)

Mazia89 ja mam sporą wadę wzroku (od urodzenia), do tego mam jedno oko zezujące okulista od razu stwierdził że o porodzie naturalnym nie ma mowy...

mazia89 studiuję socjologię, I rok. źle nie jest, ale jak przychodzi czas do nauki no to już nie jest tak fajnie. wydaje się, że proste tematy i w ogóle ale tyle tego jest, że wszystko się myli:no:

Edyta to dobrze, że się zeszliście. ale chyba nie tylko ze względu na ciążę? może nie tyle co rządzi ale się troszczy o ciebie i o dzidziusia:-)

Grecja w sumie to tak nie do końca się zeszliśmy. Spotykamy się, czasem jest miło, czasem sobie do oczu skaczemy. Ale to nie jest to co było kiedyś. W dalszym ciągu mam do niego pewien żal, o to co zrobił, co mówił. I jakby nie było mam to wrażenie, że nie chce być ze mną ze względu na mnie, a jedynie na dziecko. Rozmowa z nim nic nie daje bo on raczej taki skryty. No i zachowuje się jak gdyby nigdy nic się nie stało, a mnie się to nie podoba. Wiem, że to może z troski ale jak przyjdzie do mnie i mi mówi, że a to nie sprzątnięte, a to nie pozywałam to dostaję białej gorączki i mam ochote go rozszarpać... bo mam wrażenie że nie ma znaczenia, że mogłam się źle czuć i dlatego nie sprzątnełam...

edyta ja tez mam bardzo powazna wade wzroku a wlasciwe brak i jakos rodzilam naturalnie , a tez byly przeciwskazania ;-)
lepiej warto dobrze skonsultowac to z lekarzem nizeli pozniej cierpiec po cesarce i miec blizne :sorry2:

Mazia racja , ja kiedys przegladalam ubranka z Ali bo chcialam dac kilka bratu bo tez ..zostanie ojcem.. i az dziwne ze teraz ta Maruda taka duza jest :-D Ty pewnie tez sie rozczulasz ze ubranka malutkie i takie guci guci :-)

Polna oj ja bym juz chciala miec malego przy sobie..strasznie.A ubranka ciagle je przegladam.Szczegolnie uwielbiam jedne buciki ktore małemu kupiłam,takie male trampki.

Edyta oj przykro z powodu tego faceta.Ale moze mu sie zmieni po porodzie.A dostalas juz zaswiadczenie od okulisty?? Ja tez mam wade wzroku i dlatego mam cc.Mam zwyrodnienie siatkówki i tylko to jest przez szpitale uznawane jako wskazanie do cc.

Grecja ale sobie kierunek wybralas.Mam przyjaciela na socjologii ale jz mgr robi.

A ja zamawiam na allegro wlasnie naklejki.Ktore przykleje przy łozeczku małego.

!!! MOTYLKI KWIATKI ! NAKLEJKI ! MOTYLE KWIATY !!! (867170270) - Aukcje internetowe Allegro

ja wybrałam 10.14,19,22,29,44,50,58,61,64

Edyta no to nie za fajnie masz. a może źle odbierasz jego intencje i całą resztę? wiesz, w końcu hormony buzują:-) może po porodzie się polepszy i będziecie fajną rodzinką:tak:

mazia89 masz na myśli, że kierunek zły czy co?:sorry2: mi tam na razie się podoba. chociaż człowiek nigdy do końca nie jest pewny czy dobrze wybrał. fakt, wolałabym inne rzeczy ale co z tego jak się nie nadaję. a te naklejki cudne są!

reklama
Edyta moze po porodzie zmieni nastawienie do Ciebie i wroci wszystko do normy tak jak kiedys bylo - pojawienie sie dziecka dziala cuda na facetow :tak::happy2:

Mazia swietne naklejki :-) 10 mi sie nie podoba jakis taki najarany ten motylek za to gasienica swietna :-)a masz gladka sciane ? ja kupilam podobne naklejki dla chrzesnicy na urodziny i tego samego dnia odklejaly sie i musieli przyklejac klejem do tapet :no:

Do góry