Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Shiraa normalne , weekend to kazdy gdzies wybyl albo siedza z chlopakami czy mezami;-)

A ja dzisiaj od rana zeschizowana chodzilam.Maly sie w ogole nie ruszal.W koncu zjadlam bulke z nutella,wypilam 2 szklanki soku,zjadlam banana z bita smietana.I troche sie poruszal i znów poszedl spac.Widocznie ma dzisiaj taki dzien.Teraz od czasu do czasu pokopie ale dzisiaj ogolnie jest strasznie leniwy...
U mnie tez tak bywalo, ze Damian sie nie ruszal nawet 24h... raz doszlo do 48, pojechalam na usg i okazalo sie,ze wszystko w jak najlepszym porzadku a maluszek poprostu spi 
ps ashera ja caly czas jade od urodzenia na bebilonie super mleo i teraz uywam bebilon comfort przeciw kolka i zaparcia super srawa![]()
ahha i mamy z brzuszkami jak wasze dziecie beda miec kolki a bd karmic butla to te mleko czyniu cuda ja jecze dawalam lefax z niemiec i kolki zniknely![]()

my wiemy co robimy 

Mazia ja juz wiem teraz ze lepiej kupic mniejsza ilosc ubranek i tak duzo osbow przyniesie a z wlasnego doswiadczenia dziecko we wszystkich ubraniach nie zdarzy pochodzic![]()

ja pisałam rozszerzoną i spoooooro punktów mi przepadło przez mały, głupi błądWitam Was wszystkie serdecznieja tu dziś pierwszy raz bo mi się nudziło strasznie więc od paru godzin tak sobie czytam tu i tam
w końcu postanowiłam napisać...
Madzia89 to nie tylko u Ciebie w brzuchu tak leniwie dziś
bardzo przepraszamMazia89
tak mi się jakoś z rozpędu napisało
![]()
czesc dziewczyny
mja mala zrobila sie troszke maruda ... dziewczyny pomozcie moja ma nie cale 3 msc ida jej zey czy moze przez to mniej jesc???
zawsze jadla co gora 3h a teraz c 4 5 h ziemniaka to mogla by jesc i jesc ale mleczko nie za bardzo wstawie wam fote z wczoraj jak na urosla
mazia c do ubranek to ja mam tyl ze w polowie mi nie chodzi newborny juz odeszly w pudla od 0 o 3 juz ledwo ledwo wyciągam od 3 6 a d 0 do 3 to 3 4 bodow nie zalozylam :d a przebieram ja zawsze ja jej se ueje na wieczor i rano a tych ciuchow i tak za wiele ....
hmmmm.... ja przezywam ciezke chwile bo moj najprawdpodobniej na miesia jedzie do norwegiii na wiertnice potem albo zostaje i my przYLARUJEMY albo on wraca : nienawidze ROZlonek smutno mi ale ccemy wykupic mieszkaNIE ZA 3 MSC
NA POCIESZENIE MOJ AFROGIRL
ps ashera ja caly czas jade od urodzenia na bebilonie super mleo i teraz uywam bebilon comfort przeciw kolka i zaparcia super srawa![]()
ahha i mamy z brzuszkami jak wasze dziecie beda miec kolki a bd karmic butla to te mleko czyniu cuda ja jecze dawalam lefax z niemiec i kolki zniknely![]()
Mój maluszek ma prawie 4 m-ce. Moje podejrzenia o ciąży nie są związane ze spóźniającą się @. Brałam tabletki antykoncepcyjne ale w czasie ich zażywania byłam chora i brałam antybiotyk a nie doczytałam że może to obniżyć działanie tabletek. Miesiączka którą ostatnio miałam wyglądała tak: dostałam ją 29 grudnia i w ten dzień było normalne krwawienie, na drugi dzień słabsze a na 3 już prawie nic nie było. Potem 4 stycznia miałam takie lekkie brązowawe plamienie i 5 tak samo, 6 stycznia znikło 7 znów się pojawiło a teraz jest spokój. Poza tym strasznie boli mnie kręgosłup i mam dziwne samopoczucie.
Jesli chodzi o chcieć czy nie chcieć to jeśli by miało być to będzie maleństwo tylko po 1 nie wiem czy byśmy podołali finansowo, po 2 nie wiem czy dałabym radę z dwoma maluchami a po 3 co najważniejsze po moich przeżyciach poporodowych ciąża jest wręcz mi jak na razie zakazana (oprócz tego wiadomo że po cc powinno się odczekać 2 lata co do kolejnej ciąży).
Ja mam 22 lata i nasze maleństwo ma sie pojawić we wrześniu
Nikt nie wie jeszcze o ciąży poza moim narzeczonym, mieliśmy wziąć ślub w październiku a tu niespodziankaotwieram zakład kosmetyczny i zastanawiam się jak sobie z tym wszystkim poradzę
Maleństwo doda mi sił
no i mój mężczyzna który oszalał ze szczęścia
powiem wam że dobrze sie stało jesteśmy niezależni czuje ze gdybyśmy sie dłużej zastanawiali czy już to byśmy sie nie zdecydowali bo było by milion powodów a tak dzidzia w drodze
jedyne co mnie zaskoczyło to ze tak szybko sie udało
![]()
no ja też mam taką nadzieje jeszcze tak na 100% nie dotrało to do mnieale do 21 musze jakos wytrzymać
dostałam lek na podtrzymanie bo bolało mnie podbrzusze
teraz jest znacznie lepiej
sylcia007 możne ty coś wiesz o duphaston? mam go brac 3 razy dziennie