reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no wlasie ashera skieruje to samo pytanei do ciebie co ty masz za wozek ze kolka sie nei kreca???? ja dzis tez nie ide bo u nas -10 stopni jest za mrzno buuuuu...... ja mam z conneco wozek - tesciu nam zasponsorowal- i z przodu ma 2 mniejsze kolka ale jak zablokuje ze jaa tylko prosto to jest spoko zreszta jak sie troszke pomeczy czlowiek tto lepsza kondycja :D:D
madzia a o do karty tak j ak pisalam zmienialam 3 razy lekarza w tym wizyty prywatne na usg bo uwilebalam je to wez zta karte i mi nikt nie zmienial karty caly czas maialam ja tyko potem musieli mi dokleic rubryki bo czesto chodzilam:) ale ja lubilam :p a najgorsze jest to ze u nas z szitala nie oddaja kart ciazy a taka ladna pamiata by byla:( ale mam pepowine i z raczki ten informator:D i test ciazowy :D ktory glupia zrosbilam po usg bo ei wierzylam:D:D

reklama
niunia90 - ale moim i na skrecanych i n nieskrecanych nie da sie jechac. i jak podjade pod np kraweznik, czli lekko wozek zarzuci to ta budka z gondoli opada w dol o polowe :-D:dry:

to fajny masz ten wózek:-D mi też karty ciąży nie oddali:-( ale ja wcześniej o tym wiedziałam że tak jest i ją sobie skserowałam i mam teraz kopie na pamiątkę:-)

niunia chyba nikomu nie oddaja tych kart , zreszta mi tam potrzebna nie jest - mam test ciazowy na pamiatke z 2 kreskami , ten taki kit co Ali odpadl juz w domu z data kiedy to nastapilo i bransoletke co miala na raczce , moj P tez oderwal ta karte z wozka co Ala lezala w szpitalu :-):-D
fajny wozeczke :tak:

kasie ja tam skero nie akceptuje , wole miec wszystko oryginalne :-)

Asheara aha , teraz rozumiem czemu tak sie meczysz :sorry2:

reklama
Do góry