Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie ukrywam że zależy mi na jak najtańszym prezencie bo u nas z kasą cieniutko:-(
to super,,,jak sie udala
mnie dzis w nocy budzil wujek lunatykujacyale jakos dalam rade pozniej zasnac....
aaaa.... i mi USG zrobili w szpitalupani stwierdziła że będzie dziewczynka
![]()
ja tak trochę z innej beczki mam problem musze kupić prezent dla 7-mio letniego chłopca na urodziny ale kompletnie nie wiem czym takie dzieci się bawią może któraś z was ma bliższy kontakt z takim dzieckiem i mi podpowie coś fajnego
siostra trochę mniej bo to na kulki było ale ważne że dzieciak miał frajdę ;-) chociaż polecam taki bez kulek bo kulki to jednak niebezpiecznie i tylko pod nadzorem rodziców ;-)
;-)
sylcia to mieliscie pecha a skladaliscie reklamacje ? ja jak narazie nie moge zlego slowa powiedziec na allegro , trzeba poprostu wczesniej wyczytac w komentarzach co inni mysla o sprzedajacym - bynajmniej ja tak robie![]()
a no byl..Kasiuch widze ze u Ciebie w tym roku sylwester udany !![]()

ta staare...kasiuch,mona - witam
kasiuch - a jak juz wychodzil, fajerwerki tryskaly? :-)
20,21Same stare baby
![]()
![]()

2.10Kasiuch - Ja też jestem z października... dokładniej z 11 a Ty??
.

ja nie. ale wiem ze modzie sa teraz te pepkowe itd.... wyprawiałyście jakies przyjęcie przed urodzeniem waszych maluszków?

hej;-)Witam .! Jestem przyszłą młodą mamą, czekającą na swój Skarb.
Mój bobas przyjdzie na świat kilka miesięcy przed Moimi 18-stymi urodzinami.
Na początku Moja ciąża była szokiem dla Mnie, dla Mojego chłopaka i ... Mojej rodziny.
Jednak teraz, będąc w 5 miesiącu ciąży, nie mogę doczekać się aż zobaczę i wezmę na ręce Naszą dzidzie. ; )
Mimo, że boję się tych wszystkich zmian w życiu, to wiem, że ZAWSZE mogę liczyć na Moją rodzinę- szczególnie mamę, która bardzo mi pomaga oraz na Mojego chłopaka.
to najwazniejsze, teraz tylko wirzeyc ze wszystko bedzie ok
:-)
ale i tak bylismy troszke na dworku..