artystka92
Fanka BB :)
kingusia super brzunio masz
Widze że brzuś opadł i niedużo już Ci zostało
Nie obejrzysz sie a dzidzius będzie z Tobą ;*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kingusia nie przejmuj sie zeberka na brzusiu, bo brzuch masz przecudasny.... sama slodycz!!!!
;*

kingusia super brzunio maszWidze że brzuś opadł i niedużo już Ci zostało
![]()

zwariować można
a ciuszki to już wogóle np. z napisem Kocham moją babcię lub Mama i Ja serca dwa
teraz czekamy na wieści po gin ;-)a co do biegunki to ja miałam i też wydawało mi sie że coś jest nie tak a teraz powoli sie unormowało
wierz mi 
hej Mamuśki
kingusia1991 bujaczek ekstra jak mój B zobaczył to już usłyszałam " a jak ja o takim mówiłem to burkałaś" :-) a dziewczynay mają racje brzuszek uroczy :-) co do rozstępów to zapytam co stosowałaś w ciąży? Rozstępy teraz to już nie problemwystarczy seria w gabinecie kosmetycznym i pielęgnacja w domu pod prysznicem i będziesz piekna i gładka
wierz mi
![]()

jedynie teraz smaruję się kremem NIVEA SOFT , bo mi daje ulgę i wcale mnie nie swędzi 

jak będziesz potrzebowałą kosmetyki to tylko napisz na PW i polece ci co kupić i najwyżej podeślę bo profesjonalnych kosmetyków nie sprzedają tak łatwo ale poczytasz
i wybierzesz
jak macie pytania i jakieś problemy to piszcie śmiało