reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi - no jak to, mozesz mlodemu przebic jedno,byle nie prawe :-D:-D:-D zartuje ofc.
maagda - takie buty. az mi zrobilas ochote na kebaba :rofl2:
ewi - w sumie wiem.. teoretycznie.

muszę sie wziac za sprzatanie ale co chwile cos sprawdzam na forum, i sie oderwac nie moge.
BBholizm pełną parą :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Maagda_ Tak pracuje jutro kończy mi sie staż i przechodze na etat do sierpnia póki co no ale dobre i to no i teraz aktualnie w pracy jestem:-D:-p zyc nie umierac:tak:
Ashera no wiesz ja to bym mu brew przekuła bo strasznie mi sie to podoba:laugh2::-p

maadzia Kacper z tesciowa ale planuje od wrzesnia go do żłobka dac ale nie wiem czy bedzie miejsce:confused2: a z Lusią kto zostaje twoja mama?

umi - a co to za robota? bo mi umknelo.
ja najchetniej bym mlodego z kolczykiem w wardze widziala :-D:-D:-D
Mi sie piekielnie podoba, ale poki co zostawilam tylko w nosie...
kiedys mialamłacznie 27 kolczykow :rofl2: 90% wyciagnełam.
Teraz znow mi sie marza ale... P jest przeciwny :confused2:

Hej dziewczyny ;)
Magda no według mnie bardzo dobrze, małe dzieci tak bólu nie odczuwają tzn nie płaczą tak. Ja mialam w wieku 4 lat uszy przekłuwane to tak wyłam jak głupia cały dzień. A poza tym małemu dziecku wiadomo ze wiszacych kolczyków sie nie zakłada tylko jakieś małe perełeczki, czy świecidełko jakieś ;) Ja uważam to za słodkie i słuszne przekłuwanie uszu wczesnie ;)

umi no mi też w łuku brwiowym sie podoba :D:p

Zaraz wybieram sie do gina i zobaczymy co nam powie :) Mam nadzieje ze dziś zobacze młodego na usg w końcu już jestem w 36 tyg ;D:) I dawno nie widziałam od 24 tygodnia... Dzis wymusze na gin żeby monitor w moją strone przekreciła a jak nie to walne scene zmiany humoru i będę płakać hehehe ;P
Pozdrawiam kochane i udanego południa ;) później was jeszcze odwiedze :D

artystka szalna:-D ja miałam USG na kazdej wizycie tylko chodziłam czekam na wieści:tak:
ashera to jest spedycja siedze sobie w ciepłym biurze szukam sobie autek na kraju ewentualnie ladunków na tiry i tak zarabiam wypisuje zleconka czasem mi sie uda cos zrobic czasem jest taki dziec ze nic ale jakos idzie:tak::-p Dobra jestes z tymi kolczykami:-D

Hej dziewczyny!!
Miałam wczoraj bardzo fajny dzień
smiech.gif

aż się wierzyć nie chce...
myślałam, że kompletnie do bani będzie, bo to Walentynki , a ja pierwszy raz od 3 lat sama będę spędzała, a tu taka miła niespodzianka...

Z rana partner mojej mamy wręczył Nam bukiety tulipanków i po prezenciku ... bardzo miło było
oczko.gif

Ogólnie wcześniej byłam umówiona z moimi znajomymi
oczko.gif
ale partner mojej mamy zaproponował, że pojedziemy nad morze i że mogę ich też zabrać... więc pojechaliśmy do Brighton
grin.gif

Morze fajniusie, mewy nad głowami latały hyhyhy... a nogi zaciskałam jak mogłam
smiech.gif
ale wszystko OK było, mała się nie śpieszy jednak na spotkanie ze mną
usmiech.gif

Byliśmy też w salonie gier na molu jest pełno tych maszyn i Wesołe Miasteczko... ale z Wesołego Miasteczka nie skorzystałam , bo bym od razu tam na miejscu urodziła
hahaha.gif

Złapałam w maszynie maskotę za pierwszym razem
yipi.gif
a później jeszcze poszłam zagrać w zbijanie kokosa
biggrin.gif
miałam 3 piłki i 3 rzuty , żeby zbić kokosa , za ostatnim razem się udało i dostałam taką małą papugę
biggrin.gif

I jeszcze graliśmy w rzucanie monet do takiej maszyny to wygrałam parę breloczków ...

Się śmiałam do wszystkich, że maskotki zbieram dla małej
smiech.gif
11_9_16.gif

Później zajechaliśmy do KFC jeszcze
grin.gif
zjedliśmy po kubełkach kurczaka i po frytkach... ja to się tak objadłam, że myślałam, że zaraz pęknę...

Było BARDZO FAJNIE i miło spędziłam ten dzień
36_3_13.gif

Wstawiam dwa zdjątka z wypadu
biggrin.gif
z moimi znajomymi
smiech.gif
36_3_13.gif

na zdjęciu jestem z moim kolegą Danielem i z jego dziewczyną Moniką :)

Załączniki

• DSC_0129mnniejejjejej.jpg
    DSC_0129mnniejejjejej.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0130mniejsze.jpg
    DSC_0130mniejsze.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 66
hej mamuski...my dzis po szczepionkach...wzielam 5w1 i nie aluje....plakalam razem z Olkiem....
i pediatra powiedzial ze mam ograniczyc nabial...bo maly ma krostki jak na skaze bialkowa a mi polozna mowila ze to tradzik niemowlecy..i kazdy mowi co innego..nie wiem co mam myslec...:(

reklama
kingusia fajnie ze udane walentynki...

Dziewczyny wróciłam właśnie od gina.. Jestem w szoku.. Te skurcze, to wszystko, okazało sie ze na dniach moge rodzić, dzidziuś jest tak nisko ze nie zdążyła dosłownie palca włozyc i juz głowke czuła... Powiedziała ze wątpi że wogóle do marca wytrzymam.. No i dziś wogóle szał.. Mama biega i wszystkim cieszy sie ze babcia bedzie, tata wogóle taki dziś zadowolony w niebo wzięty...

Ogólnie w domu pozytywna atmosfera ale jestem załamana bo dziś musze sie spakować do szpitala, musze dokupić pare rzeczy. I jutro ide z mama do hurtowni zobaczyc jakie wózki mają, i mama ma wziąść kredyt i wózek kupimy bo to już teraz to nic nie wiadomo..
Lece z psem teraz na dworek.. Później zrobie sałatki z ryżu i makreli a na wieczór jade kupić reszte wyprawki :)
Wejde później ;* BuZiaKI :)

Do góry