kasie
Fanka BB :)
artystka92 ja mam łóżeczko turystyczne razem z przewijakiem i jestem bardzo zadowolona
Miśka bardzo często na nim kładę do przewijania ubierania po kąpieli jak chce mu w ząbki zajrzeć jak mu masuje brzuszek i w wielu wielu innych sytuacjach Mały strasznie lubi swój przewijak czasem nawet jak płacze to go tam położę i od razu się uspokaja i zaczyna bawić stamtąd widzi dużo i może dlatego mu się tam podoba ja osobiście nie wyobrażam sobie życia bez przewijaka tym bardziej że mnie szybko plecy bolą nie mogę nawet włosów sobie umyć nad wanną
a łóżeczko mam takie
JUŻ JEST ! ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE CONECO APOLLO (910634665) - Aukcje internetowe Allegro
to czerwone i również polecam
Miśka bardzo często na nim kładę do przewijania ubierania po kąpieli jak chce mu w ząbki zajrzeć jak mu masuje brzuszek i w wielu wielu innych sytuacjach Mały strasznie lubi swój przewijak czasem nawet jak płacze to go tam położę i od razu się uspokaja i zaczyna bawić stamtąd widzi dużo i może dlatego mu się tam podoba ja osobiście nie wyobrażam sobie życia bez przewijaka tym bardziej że mnie szybko plecy bolą nie mogę nawet włosów sobie umyć nad wanną
a łóżeczko mam takie
JUŻ JEST ! ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE CONECO APOLLO (910634665) - Aukcje internetowe Allegro
to czerwone i również polecam

wiec dobry dzien na rodzenie
co do przewijaka ja miałam taki na łózeczku turystycznym ale nie byłam zadowolona uzywałam go raptem 2,5 miesiaca bo młody potem zrobił sie za długi i tak kopal ze udeżał głową w brzeg.... Przewijak dobra rzecz tyle ze nie taki na łózeczku turystycznym przynajmniej dla nas z tym ze ten przewijak który pokazała kasie jest całkiem inny i o wiele lepszy...
a Klaudia jak znosi rozłąkę?