reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

artystka92 ja mam łóżeczko turystyczne razem z przewijakiem i jestem bardzo zadowolona:tak: Miśka bardzo często na nim kładę do przewijania ubierania po kąpieli jak chce mu w ząbki zajrzeć jak mu masuje brzuszek i w wielu wielu innych sytuacjach Mały strasznie lubi swój przewijak czasem nawet jak płacze to go tam położę i od razu się uspokaja i zaczyna bawić stamtąd widzi dużo i może dlatego mu się tam podoba ja osobiście nie wyobrażam sobie życia bez przewijaka tym bardziej że mnie szybko plecy bolą nie mogę nawet włosów sobie umyć nad wanną:no:
a łóżeczko mam takie
JUŻ JEST ! ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE CONECO APOLLO (910634665) - Aukcje internetowe Allegro
to czerwone i również polecam:tak:

reklama
Artystko kochana....zdaje mi sie,ze masz bole krzyzowe...i lada wieczor urodzisz,z Asiowo tak bylo,tylko jak sama zainteresowana twierdzi,ze jej dzieciaczki to niedzielne dzieci,bo obydwie przychodzily na swiat w niedziele:-)

kasie no to dzis przejde sie spacerkiem i kupie ten przewijaczek.
Ja dostalam drewniane piekne łóżko, dzis zrobie wam foto i wstawie ;)
Ale jakbym nie dostała tego łóżeczka, to bym te turystyczne kupiła ;) Bardzo ładne i fajne :D i powiem Ci że widać że jakieś porządniejsze :)

firanka nie strasz! :p Moja mama do 21 w pracy, tata pojechał dziś do włoch. Ojjj.. :p Żeby nie było niespodzianki ;p

artystka no ja mam takie zdanie jak firanka :)
Łucja śpi cała noc :tak: i wstaje po 8 . rodzisz sama czy chcesz kogoś przy porodzie z rodziny :)?
ewi bajke ogląda akurat wiec nie można jej nawet ruszyć bo się drze :tak:

magda to ogólnie dobrze ;)
Uff... Mam nadzieje że mi przejdzie, dziś nie dzień na poród.. :p Chyba ;]

Co do tv :p Jak byłam mała to wiecie co ja robiłam..? Leciała bajka to spałam, leciał film to też, jak puscili reklamy to ja sie budziłam, obejrzałam, jak wyłączyli to spałam dalej :p hah
Nie wiem czemu ale reklamy lubiłam oglądać :p Może dlatego że dużo kolorów czy coś, nie wiem. W każdym razie sie ze mnie cała rodzina śmieje
Albo mialam kocyk od niemowlaka, i mialam 11 lat i jeszcze z tym kocem biegałam xD Nie mogłam go odstawić haha ;p

artystka w środę sie mój Kacper urodził:tak::-p wiec dobry dzien na rodzenie:-D co do przewijaka ja miałam taki na łózeczku turystycznym ale nie byłam zadowolona uzywałam go raptem 2,5 miesiaca bo młody potem zrobił sie za długi i tak kopal ze udeżał głową w brzeg.... Przewijak dobra rzecz tyle ze nie taki na łózeczku turystycznym przynajmniej dla nas z tym ze ten przewijak który pokazała kasie jest całkiem inny i o wiele lepszy...
Maagda_ Lusia ma syndrom spiocha wiem cos o tym bo ja wstaje o 6:40 dochodze do pracy posiedze z godzine i spac mi sie chce:-D:-p
Stempelek kurcze 24 h no ale co zrobic kasa na ziemi nie lezy niestety:zawstydzona/y: a Klaudia jak znosi rozłąkę?

artystka - 55zł to dosc drogo... moze znajdz cos na allegro? ja bym kupila uzywany, sama tez nie mialam nowego. chciaz nowe tez nie drogie :
np PRZEWIJAK NA KOMODĘ (FULL KOLOR.)NAJTANIEJ!!! (912243431) - Aukcje internetowe Allegro

4 dyszki lacznie z wysylka...

firana - nie nastawiajcie tak dziewczyny, od moich pierwszych skurczow [krzyzowych zreszta] minelo prawie 30h nim urodziłam, i mialam ochote umrzec. :confused2:

ale artystko zycze naprawde szybkiego porodu, jak najmniej bolesnego...
z tym, ze musisz wiedziec, ze to naprawde boli, ale kazda z nas to przeszla i jakos zyjemy :tak: jeszcze troszke i bedzie po wszystkim. :*

reklama
umi2 mój mały też już jest ciut dłuższy od przewijaka ale lubi na nim leżeć w ten sposób żeby mu nogi całkiem wisiały i wtedy kopie bo ma większe pole do manewru w końcu nie przeszkadza my żadne podłoże:-D:-D on w ogóle najbardziej lubi bawić się jak tam leży

Załączniki

• DSCF1033.jpg
    DSCF1033.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 36
Do góry