reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

artystka a nie mówiłam, że fałszywy alarm ?? :-) trzeba nie panikować ogólnie zaskoczą Nas te porody w najmniej oczekiwanym momencie pewnie... :eek:

a ja melduję się iż nie urodziłam... dalej 2 w 1 :confused2:

i pokażę Wam (z okazji 39 tygodnia) mój brzuchol ...

ale wiieeeelgasnyyy brzucholek! sliczny!!:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny
kiss_graphics_08.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif

a mnie dalej boli gorzej niż na @ te moje podbrzusze ;/ ehhhhhh

Gdy byłam w ciąży spotkałam dziewczyny, które jeszcze nie były pewne czy chcę urodzić swoje maleństwo, dlatego że nie wiedziały czy będą w stanie zapewnić dziecku podstawowe warunki do życia. Ostatni natchnęłam się na stronkę, chyba Młoda Mama, chętną do pomocy młodym dziewczyną, które znajdują się w trudnej sytuacji rodzinnej i materialnej. Myślę, że fachowa pomoc w znaczący sposób wpłynęłaby na te dziewczyny, które jeszcze wahają się co zrobić. :-)

kingusia1991 jaki brzusio :rofl2: fajniusi :tak:
a z facetami to macie paskudne sytuacje dobrze ze macie taką silną wolę i determinację :tak: tylko podziwiać :tak:
ja dzisiaj wybłagałam mojego B żebyśmy poszli na imprezę klubu Honda Śląsk :laugh2: i wybłagałam bo nie jestem chora i już sie za znajomymi stęskniłam zima nas dobija ...:confused2: B stwierdził bo decybele bo będzie duszno bo dym ... :wściekła/y: ale idziemy wiec jest ok :-p
artystka92 ja też czekam na info myślałam ze to już po hehe

Artystka byłam w takiej sytuacji jak Ty i też byłam wkurzona ,że to nie już ;D a i gdzieś przeczytałam , że masz mało rozstępów moja rada jak będziesz miała możliwość to smaruj sie też od razu po porodzie ;))

a ja dziś w szkole byłam, bo ferie się skończyły i myslalam ze jajo zniosę ;D

Ostatnia edycja:
co do robienia sobie z nas żertów przez nasze smerfy to mój Michaś był niesamowity jechaliśmy do szpitala 10 razy urodziłam dopiero za 11:-D
zwykle to wyglądało tak bolało mnie już strasznie regularnie i często wiec jadłam coś brałam kąpiel doprowadzałam się do porządku i ubierałam mąż ubierał się pakował torby do samochodu i czekał na mnie w pełnej gotowości a ten mały drań kończył sie rodzic w trakcie ubierania albo już w samochodzie dlatego kiedy już przyszedł TEN czas to na porodówce pojawiłam się ze skurczami co minutę:szok:

dziewczyny a jak wy się zabezpieczacie?

Ostatnia edycja:
kasie ty to miałaś przygody hehe :laugh2: a teraz jak tam maleństwo? mnie się od razu lepiej zrobiła wzięłam prysznic i odzyskałam siły :-D

reklama
Do góry