reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jak to mówią "każdy lek szkodzi":-D plastry są o tyle lepsze, że nie szkodzą wątrobie, a poza tym to mają takie same działanie jak tabletki. ale ta szkodliwość dla wątroby to jest malusieńka. ja sobie powiedziałam, że będę brała tabletki 1,5 roku, max 2 lata i odstawiam. a potem dzidzia:-)
mnie przy pierwszym opakowaniu strasznie piersi bolały, nie dało się wytrzymać:crazy: ale teraz już ok. tylko że są jakieś jędrniejsze, pełniejsze i może ciut większe nawet:-D

reklama
trochę by pewnie pomogły, ale nie licz na niewiadomo jaki cud;-) jeżeli chodzi o to, popytaj clio:-) używasz jakichś serum/peelingów itp ujędrniających? tylko że to trzeba regularnie i z lekkim masażem, żeby jakiekolwiek efekty były:-p mojego R. mama po drugiej ciąży zaczęła używać takich rzeczy i mówiła, że trochę jej się polepszyło

a jakie preparaty są najlepsze?
na razie doprowadziłam do porządku wagę i włosy teraz zacznę stosować antykoncepcje zostaje mi jeszcze:
-rozstępy
-nie jędrny biust
-nadmiar skóry na brzuchu
i będę ładna:)

Ostatnia edycja:
zdiewczyny jak juz mowicie o antykoncepcji to powiedzcie mi czy za zalozenie spirali sie placi bo ja mam masakryczie wysoki cholesterol ( nie wiem jakim cudem) i narazie u mnie tabsy nie wchodza w gre:( a nie chodze do prywatnego gina...

ty rodziłaś w październiku ? jak zniosłaś lato bo mnie wszyscy straszą :-p

no Tobie bedzie ciezko bo juz bedziesz pod koniec ciazy...ale tak jak Kasie mowi duuuzo wody! no i lekko nie jest w upaly ja bylam w 5 mies. w lato i zle sie czulam..strasznie slabo mi sie robilo i mialam zawroty glowy:cool:

ja miałam termin na 10 września więc w lecie kończyłam ciążę:cool: łatwo nie było ale dałam radę jeszcze pamiętam jak 3 tygodnie przed terminem już nawet do ogrodu wyjść nie mogłam:no2: a po terminie jak się zdenerwowałam że nie rodzę:crazy: to poszłam maliny zbierać zgniotłam brzuch ile się dało a potem jeszcze firankę zmieniłam i o 22 zaczęłam rodzić:tak:

ciekawe jak tam Artystka:confused:

oj tak robią się jędrniejsze pełniejsze :-p a co do wątroby to ja brałam verdin i witaminy z grupy B i jakoś się trzymała :laugh2:
Artystka może już faktycznie nie pisze haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny znowu jestem ;)
I jestem zła.. Dziś wogóle totalny spokoj, mały mało co sie rusza, koło 17 pofiglował sobie mocniej a teraz spokoj znowu. Skurcze mialam dzisiaj przez caly dzien tylko 3.
Ogólnie jutro mama idzie do pracy, tata gdzieś pójdzie sobie pracować a ja pobiegam z 4 pietra i na 4 pietro hehe może urodze hah. Dziś okolo 18 poszlam z pieskiem i przy wchodzeniu na 4 pietro tradycyjnie był skurcz xD :D

Ogólnie dziś namalowałam jeden obraz ale na 2 podobraziach ;) Nawet fajnie wyszedł nie powiem ;] ale ten to nie taki realistyczny, raczej nowoczesny ;P więc możecie sie domyślać że bochomazy jak dla niektórych ;p

reklama
artystka92 jak będziesz się nastawiać , że coś się stanie itp. to nie urodzisz hehehe... to musi zaskoczyć w takim momencie, że nie będziesz wiedziała :D ja tak myślę...
chociaż sama codziennie myślę czy aby to już... a to nici z tego ;)
a kiedy Ty kończysz 18 lat? czy skończyłaś?

Do góry