reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ania_zywa nio nie całe 2 miesiace. Ale ten czas leci. Szok:szok: O ile dobrze pamietam to Miska albo Madzia (nie rozrózniam) hehe:)
NIo ale duzo dziewczyn na forum, niech mnie drzwi scisna...:D Jak ja jestem to nikogo nie ma:no: To pewnie sie nudzisz w pracy?? A Hania z kim zostaje jak Ty w pracy jestes??

reklama
Angel, Hania siedzi z moją mamą jak jestem w pracy, ale od września idzie do żłobka. W sumie nie musiałaby, bo babcia jest pełnoetatowa (nie pracuje), ale zawsze trochę odpocznie a i Hania mając kontakt z dziećmi będzie się lepiej rozwijać:tak:.
A mi w ciąży czas się dłużył, teraz za to leci tak szybko, że szok:szok:.

Ania a no pewnie dzieci podobno sie bardzo duzo ucza w przedszkolu. Fajnie jak masz ja teraz gdzie zostawiac, i ze babci jest chetna do tego:) Ale Hania jest sliczna, nigdy sie na to zdjecie Jej które masz w podpisie napatrzec nie moge:)
Ciekawe co ze Snoopim i kiedy do domku wraca....

Witam mamusie i składam najserdeczniejsze życzonka, wszystkiego naj, pociechy ze swoich szkrabów (zarówno tych na świecie jak i tych jeszcze w brzuszkach) i samych kochających i życzliwych osób wkoło.

No mi czas się w sumie teraz też dłuży.. Siedzę całymi dniami sama w domku.. I nawet nie ma z kim wyjść na jakiś spacerek, bo wszyscy w pracy.. Przed chwilą koleżanka ode mnie wyszła, bo nie pojechała do szkoły, ale była krótko bo tylko ze 2godz.. I znowu sama w domku zostałam:-(

Angel, dziękuję;-). Muszę coś pozmieniać w podpisie, bo mi się już nudził:-p.
Galarecia, witam witam;-). Ja w ciąży też się strasznie nudziłam, dlatego zapisałam się na studium hehe, żeby zająć sobie czas nauką:-p:-D.

Aniu no mi to nawet i uczyć by się nie chciało. Jak ja już nie chodzę do szkoły nawet bo skoro nie muszę to po co. Jeszcze tylko muszę w piątek pójść bo muszę zaliczyć fizykę.. Katorga.. Dobrze że tylko jednego tematu muszę się nauczyć bo tak to bym zwariowała..

Galarecia skad ja to znam, Ja tez siedze sama. Bo K przychodzi wieczorkami. A mojej mamy teraz nie ma. A jak nie ma co robic to czas sie dłuzy tak to juz jest. A jak ze szkoła, chodzisz jeszcze? Ja chodze, ale dzis miałam wizyte a jutro nauczciele strajkują wiec do skzoly ide dopiero w srode:tak::tak: I tak do 13 czerwca bo wtedy jest wystawienie:baffled: wiec jeszcze troche musze chodzic, oby zbytnich upałów nie było.

:tak:

Czesc Dzieczynki :) Co tam u WAs ??
U nas dlugii weekend i sie lenimy :) Bylismy wczoraj ze znajomymi na pikniku i lowieniu rybek :D dosc dosc tylko trzebabylo za ziciami wiecej biegac :D ALe przynjamniej sie wyszalaly :D
Aniu dziekuje za pomoc :)
Witam nowe mamusie ::D:D

reklama
Do góry