• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme fatal bycie modelką zazwyczaj wiąże się z przykrymi bardzo konsekwencjami (typu anoreksja lub coś w podobie). A więc nie przejmuj się, bo tak przynajmniej ominie Cię to a ponad to będziesz miała przy sobie cudowny SKARB jakim jest małe dziecko! A poza tym myślę że bez figury modelki też będziesz super szczęśliwa. Choć w sumie wcale nie jest powiedziane że nie powrócisz do swojej dawnej figury sprzed ciąży:tak:

reklama
famme fatale nie lam sie, my mielismy gorzej bo obydwoje od poczatku myslelismy o skrobance, nawet tabletki bralam ale nie pomogly.... (teraz sie tego wstydze) nie wyobrazam sobie zycie bez malej, mam ja dopiero pare dni a kocham jak nikogo innego!!!!!!!! Jest tylko moja i za kazdym razem jak na nia patrze jestem z siebie dumna! a co do cery to sie nie martw, ja zawsze mialam ciemna karnacje a w ciazy bylam blada jak sciana, wcale sie nie malowalam ani nic, nie zalezalo mi, ale ja mialam latwiej bo mialam jarka (nie bylo kolorowo, weteranki wiedza o co chodzi:-)) ktory mnie czasami pocieszal i mowil ze jestem piekna:-)

Macie laski problemy:-0 moja Alusia tez chyba bedzie miala dlugie wloski i sie zastanawialam czy gumki bedzie sobie sciagala:-) a dzisiaj bylam z nia na spacerku:-) dziwnie mi jakos sie wozek prowadzi, tak dziko :-D a baba w kiosku wyskoczyla do mnie z tekstem jaka ty teraz gruba a ja do niej ze dopiero 9 dni temu rodzilam to jej szczena opadla ze juz brzucha nie mam:-D moja laseczka teraz spi, kochane dziecko, uwielbiam sie na nia patrzec:-):-):-)

Hehe no wiadomo mi to i tak rodzina truła ciągle że za chuda jestem a teraz się cieszą że mi tyłek urósł trochę :-p po prostu mam taki nastrój użalania się nad sobą dzisiaj już mi przechodzi :-p przez to wszystko nawet nic porządnego dzisiaj nie zjadłam idę sobie coś zrobić... ojj głupia ja :-p

snoopy12 - no pewnie jak urodzę to też się zakocham i na wszystko inaczej spojrzę ale teraz to inaczej troske :-p a ty już z małą na spacery wychodzisz ?! to tak szybko można ? :-) ja urodzę w zimę to za bardzo nie będę mogła sobie spacerków robić :-( ... hehe wszystko pod górkę :-p

femme fatal sadze ze kariera fotomodelki bedzie malo wazna jak przyjdzie na swiat Twoj skarb :) Wtedy bedziesh myslala tylko o tym zeby Dziecko bylo szczesliwe i zeby niczego mu nie brakowalo :) a zalamki sa czeste w ciazy poprostu jestesmy nabuzowane i to wszystko ! Oczywiscie mash gorsza sytuacje , ale to nie jest koniec swiata musish myslec pozytywnie chodzby dla Dzidzi :) a Z paleniem papierosow ja mam dobry sposob Na paczce fajek napisz sobie Markerem : Mamusiu prosze Cie nie pal , ja chce zyc ! Twoj Dzidzius ! Mnie to pomoglo bardzo :) Sama mysl :) Powodzenia :) Nie lam sie teraz musish byc silna , mash dla kogo Zyc:)

Snoopy nie ma sie czego wstydzic :) Mysle ze wiekszosc mlodych rodzicow napoczatku myslalo o skorbance o tym zeby dziecka nie bylo i wogole ! Roznie ludzie reaguja ! Wazne jest to jaka teraz jestes dla malej :) A z tego co piszesz to bedzie chyba bardziej rozpieszczona niz tego sie sama spodziewasz :D
Femme Fatal ja tesh mojego filipka uordzilam w zimie i wcale nie trzeba ze spacerkow rezygnowac tylko wszystkoz umairem :) wystarczy tylko dobrze ubrac siebie i dziecko i spacerowac mozna :D oczywiscie nie tak dlugo jak w lecie ale zawsze to cos :)

miskahxc dobry pomysł z tym napisem na paczce papierosów.

femme fatal w zime podobno też można wychodzić na spacerki, tylko że na chwilkę i trzeba podobno dzidzie dobrze i ciepło ubrać.. Cieszę się że już powoli przechodzi, a co do jedzenia to powinnaś od nas wszystkich bęcki dostać, że nic prawie nie jadłaś:wściekła/y: Tak to moja kochana nie może być. Potrzebujesz jeść bo masz oprócz siebie do wykamienia mała istotkę i nie powinnaś się ograniczać. Jeżeli już nie chcesz się tak objadać to jedz malo, ale często, podjadaj owoce, warzywa, to co zdrowe i smaczne dla Ciebie.

miskahxcv- dobre :D póki co nie pale ale jak bym znowu sięgnęła po papierosa to obiecuje że tak zrobię :-) ale mam nadzieję że to nie będzie potrzebne mały/a już kopie i przypomina że jest i ma swoje wymagania :-p jeju ... ja czuję że to będzie taki cwaniaczek :-p

reklama
femme fatal no dobra, dziś Ci wybaczamy.. Ale jak następnym razem napiszesz że nić konkretnego nie jadłaś to my się wszystkie zbirzemy i Cię znajdziemy tam w tych Twoich Kartuzach czy jak to tam się zwie i normalnie bęcki dostaniesz:tak:;-):-D Ja sobie nie żałuję niczego bo wiem że jeżeli mam na coś ochotę to widocznie coś z tego potrzebne jest dzidziusiowi..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry