reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No wiec wybiore sie do apteki i zapytam i najwyzej sama zaczne brac a jak juz pojde na wizyte to mu po prostu powiem co zazywam i tyle :-) juz jakis czas sie zastanawiam nad tym ze wszystkie kobitki w ciazy biora albo wit albo kw foliowy albo nawet jedno i drugie a ten moj gin nic mi o tym nie wspomina...

Nom teraz powinni Ci za to podziekowac ;-) no zaczne brac bo chodzi mi tu o zdrowie dzidzusia, zeby mu tam nic niezbednego nie zabrakło :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Szalom no prosze krypto reklama:-p
Paulla20 idź idź, bo zazwyczaj mimo iz w ciąży je się więcej to jednak nie dostarcza sie tylu witamin ile potrzeba ja np w III trymestrze dodatkowo brałam chyba magnez jeszcze pod koniec bo miałam straszne skurcze łydek

No własnie moje kolezaki albo kobitki z rodziny jak były w ciazy to pamietam ze zawsze duzo tych wszystkich tabletek brały... a co najciekawsze chodziły do tego samego gin i im przepisywał a mi nie... dziwne :-( bede musiała z nim pogadac

Paulla20 moze dla tego duzo brały bo miały byc moze jakies problemy, nie ma co patrzec ze ta bierze 7 a ja tylko 1. Ale witaminy to raczej powinien ci przepisac, ale rózni są lekarze, moze myslał ze skoro sie nie pytasz to cos bierzesz, albo tamte uskarzały sie na jakies dolegliwosci i im przepisywał

Ja w ciąży z sebusiem brałam Feminatal N a z Kubusiem Prenatal.....Przy obu przypadkach to lekarz zalecił branie witamin ....

umi2 no w sumie racja.Ale przeciez kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze i potrzebuje czego innego :-)
Patrycja wiec moze jednak poczekam jeszcze te troche. Skoro tyle czesu nic nie brałam to chyba nic sie nie stanie jak jeszcze troche poczekam. Ale z drugiej strony to tylko wit wiec nawet jak bym brała je na własna reke to mysle ze nie powinno sie nic złego stac :-) prawda ??

pati tak głosno mysle:-p bo ładnie wyglądałby miedzy suwaczkami Kubusia i Sebusia suwaczek dziewczynki:-p hihi

edit Paulla20 Po czesci racja ale niedobór witamin jest nie wskazany, a za duzo tez nie dobrze to działa w dwie strony:-)

reklama
umi2 no w sumie racja.Ale przeciez kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze i potrzebuje czego innego :-)
Patrycja wiec moze jednak poczekam jeszcze te troche. Skoro tyle czesu nic nie brałam to chyba nic sie nie stanie jak jeszcze troche poczekam. Ale z drugiej strony to tylko wit wiec nawet jak bym brała je na własna reke to mysle ze nie powinno sie nic złego stac :-) prawda ??
Nie sądze zeby miało sie cos stać...
tak głosno mysle:-p bo ładnie wyglądałby miedzy suwaczkami Kubusia i Sebusia suwaczek dziewczynki:-p hihi
Ania nawet tak nie żartuj..... ja i 3 dziecko.... nie nie nie :p:p:p

Do góry