Karolina00
Moi dwaj mężczyżni...
Naleśniki?! Jejku, to ja do Ciebie biegnę!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,kupiłam więc wszystkie szczepienia zmieszane w jednej szczepionce (żółtaczkowe musiała dostać osobno więc były tylko 2 ukucia). I rotarix na rotawirusy zapłaciłam ze zniżką stałego klienta 418 złotych...Mała tak płakała,że ja sama się rozbeczałam
, ale po powrocie do domu zaczęła mi gorączkować i tak do teraz ma nadal gorączkę,a ja nic dzisiaj nie spałam bo jak dosiadłam do kompa to odejść nie mogę. W każdym bądź razie wysiadam fizycznie i psychicznie :-( chce mi się ryczeć w chuyyy jak patrzę na moją kruszynkę,która się tak bardzo męczy. Wiem,że gorączka jest normalna po szczepieniu,ale ja już mam dość najpierw pół ciąży włóczyłam się po szpitalach,potem przy porodzie krwotok i zakażenie tak,że dodatkowe dni w szpitalu spędziłam,później ciągłe kolki i zatwardzenia,skaza białkowa,a teraz gorączka. Jestem strasznie rozgoryczona to takie penery co ćpają,chleją w ciąży i co tylko jeszcze nie mają problemów ani nic,a ja mimo,że wszystko robiłam dla Nicole mam wiecznie jakieś problemy

!!!
podnosi ślicznie już główkę i lekarka powiedziała mi,że Nica jest bardziej rozwinięta niż dzieci w jej wieku.
dlatego,że mam zasady zrezygnowałam z molelingu bo nie chciałam być jak inne ździrami.

ja kiedys pytalam sie znajomej pielegniarki o ta szczepionke to sama stwierdzila ze udogodnieniem jest tylko dla pielegniarek i z obserwacji to wlasnie bobasy po nich czesciej goraczkuja !! ale takie jest zdanie tylko znajomej!!

no i mamusiom