reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc Dziewczynki :) co tam u Was ??? U mnie pogoda do banii cala noc byla burza , duchota na maksa, nie ma czym oddychac :(
Asiowo gratuluje wynikow :) Ciesze sie ze wszystko wporzadku oby tak dalej :), a co do niskiego brzuszka to ja tesh mam i mala bardzo nisko jest , a ztym uczuciem ze zaraz urodze to takie klucie czuje strashne od srodka to to ze sie w szyjke wstawia ??
Kaska19 z tymi ruchami jest roznie ja poczulam dopiero po 20 tyg i to takie lekkie tak jakby mi cos plywalo :)
KasiaF87 co do tych leukocytow to ja nie wiem :(
Baska201 no to moze jesce bedzie uprawiala jakies sporty :p Moj tesh filip byl ruchliwy strashnie na usg to po kilka razy robili to samo bo ciagle sie przekrecal i ruszal , a Niunia bardziej spokojna :p
Co do czeresni to ja uwielbiam , ale tutaj niestety nie ma takich jak w Polsce :/

reklama
Witam, odebralam dzis wyniki, i cos mi sie nie podoba, robilam badania na toksoplazmoze i dali mi takie same wydruki jak z wczesniejszych wynikow, nic nowego nie doszlo, a zaplacilam 50zl, jak mi tego nie zrobili to sie wkurze, w poniedzialek mam wizyte to sie dowiem co i jak, nie wiem co i jak z moczem, bo mam na wydruku bakterie-liczne, moze to oznaczac cos zlego???
polna_N my posadzilismy w tym roku 2 czeresnie, i narazie widze ze sie przyjely, ale poki co to musze targ odwiedzac zeby sie w czeresnie zapopatrzyc, nio ale mam juz swoje truskawki, pycha:-)

jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no to lec bociane leć do mnie;) no co do tych ruchow to inne dziewczyny mowily ze to uczucie jakby rybka plywala....wiec stwierdzam ze ja jeszcze nie czuje dzidzi...ja czuje pukanie ktore jest widocznie sprawka moich jelit i gazow na ktore wczesniej nie zwraclam uwagi.....mam jeszcze czas...pewnie poczuje wyraznie pod koniec 20 tygodnia:)juz nie moge sie doczekać:p:) ponoc to bardzo przyjemne:D fajnie byc kobieta:)

ja zapraszam do siebie na: czereśnie, wiśnie, gruszki, jabłka papierówki, malinki, porzeczkę czerwoną, białą i czarną, truskawki, śliwki zielone i fioletowe :-D :-D;-);-)do wyboru do koloru...u mnie się tylko zmarnują i posłużą jako nawóz dla trawy bo mnie w domku nie ma i rodzice nie zbiorą tego już sami :-(

Mika mówiąc bezpiecznie miała na myśli raczej to, że nie będzie to wcześniaczek ale już donoszony maluch.
Ma naprawdę malutki brzuszek jak na zaawansowaną ciążę...może dzidzia malutka przez papierochy bo 2 dni temu widziałam ją dymiącą przed uczelnia :angry::wściekła/y::crazy:

Ostatnia edycja:
Chwilami co do papierochow to sie zgodze mozliwe ze bedzie male dzidzi ! Nie rozumie m takich kobiet wie ze nosi nowe zycie w sobie i musi dbac o siebie a przedewszystkim o to malenstwo a w tak glupi sposob marnuje jego normalny rozwoj :/

KasiaF87 mozesz jeszcze kupic w aptece pokrzywe do pazenia, ja mialam piasek w moczu i pilam nawet bardziej niz meliska mo smakowala:-) piasku juz niema:-D co do nerek to ja zawsze mialam z nimi problemy a w ciazy prawie zanikly:-)
Polna z tymi cyckami to i mama na mnie pape drze:-) ze jak je zaziebie to tak jak mala byla by chora... wiec je chowam:-D
miauczus fajny wozeczek, a czemu sprzedajecie??
Chwilami Gratulacje!!! Wasze dziecko bedzie mialo zdolna mamcie:-) mi sie wydaje ze bezpiecznie jest od 37tc tak bylo u mnie bo wiadomo dzidzi juz donoszona, mi tak w karcie wypisowej Ali wpisali.
miska jak ty pozno dzisiaj na forum weszlas:-D

Madzik widze że też masz problem... Wydaje mi sie że bakterie nie są jakimś zagrożeniem, ale zwróć uwage na to lekarzowi... Ja niestety mam dodatkowo dużo leukocytów, mętny mocz i ból nerki (bo niestety stwierdzam że mnie lekko ciągle pobolewa)... No i sie martwie bardzo... Nie jestem pewna tak do końca czy to nerka bo kiedyś jak miałam problem z nerkami (przewiało mnie) to bolały mnie z tyłu a teraz raczej z przodu więc może do nerek nic nie doszło tylko w pęcherzu coś jest nie oki... no ale myśle sobie że może dzidzia na nerce sobie poduszke zrobiła, a w moczu co nieco niby nie tak bo możliwe jest że to z pochwy itp tak więc jestem troche spokojniejsza, i ty też bądź spokojna w poniedziałek wszystkiego sie dowiemy :-)
i napewno będzie dobrze

reklama
KasiaF87 mnie bardziej od tych bakterii martwi tosoplazmoza, myslalam ze sie dzis dowiem, jak odbiore wyniki a tu mi nic nie napisali i dalej sie martwie jak sie martwilam, a z bakteriami to moze i masz racje ze to z pochwy bo dopiero co skonczylam leczenie infekcji, nio nic zobaczymy w poniedzialek trzymam kciuki za nas obie zeby bylo dobrze:-)

Do góry