reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej mamuśki.nie bylo mnie 24h i już produkcja wzmożona.
gril u babci był wczoraj z tym że grila nie było tylko nasiadówka w mieszkaniu i było cholernie gorąco a na dworze okropnie cięły komary. na 18 dziś nie pojechaliśmy bo ktoś musiał zostać w domu dobytku pilnować i padło na nas. cły dziń błogiego leniuchowania, byliśmy sie przejść na grzyby bo do lasu mamy 700m ale tylko pół godzinki. potem Kamil ugotował obiad a ja sobie lezałam, a potem juz sobie leżeliśmy razem i usneliśmy i obudziła nas burza. jak dobrze że popadało bo nie mogłam wytrzymać. no i pół godz temu wróciłam do domku. ;-)
ixi śliczna kiecuszka..:)
clio ja mam mnóstwo siły ale czasami zdarza mi sie ze najchetniej cały dzień bym przeleżała. za miesiąc mamy 2 wesela 18 i 25 i jak mój kochany gin i moje maleństwo pozwolą to idziemy... ;-) szaleć nie poszalejemy za bardzo ale chociaz bedzie ostatnie wyjscie do ludzi bo po porodzie to kiedy??? ;-)
masz jeszcze troche chrupek bo ja je uwielbiam a mi sie w piątek skończyły...;-);-)
firanka co do M to żaden facet nie jest wart naszych łez a znajdziesz takiego który bedzie odpowiednim ojcem dla małej zobaczysz uszy do góry młode mamuśki sie nie poddają :-)
motylek witaj. co do roweru to ja jeżdze cały czas tyle ze teraz w krótsze trasy
a zostały mi juz tylko 2 miesiące do porodu :):)
vegas
martynka cudo...taka blondi.. ciekawe jak bardzo jej ściemnieją później, mam koleżanke która ma 19 lat i taki naturalny kolor...:):) może juz jej tak zostanie ;-)

kiniorek ja tez mam nadzieje ze bedzie córcia, ale jak bedzie chłopczyk to też bedzie git. najwazniejsze zeby było zdrowe;-)

Ostatnia edycja:
Misia ja miałam tak jasne włosy do 7rż, potem ciemniały i teraz mam ciemny blond.

A to parę fot z mojej ciąży:) Jak chcecie mogę wkleic też mix z ciąży miech po miesiącu:)

Zobacz załącznik 274283Zobacz załącznik 274281Zobacz załącznik 274284Zobacz załącznik 274282
pencil.png

Ostatnia edycja:
Vegas ostatnie zdjęcie z 1 serii mnie urzekło jest śliczna i ma włoski po mamusi wręcz białe cudna :)
misia92 mam chrupki przyjeżdżaj :) czekamy z Alexem hehe
kiniorek ja też szyłam ale miałam koncepcje 3 w 1 i się udało
zrobiłam sobie cały pucharek kisielu mmmmmniam

vegas ja tez byłam taką blondi miedzy 2 a 7 rokiem życia a potem ciemniały ciemniały a w 6 klasie to na miom ciemnym blondzie było już kilka siwych... masakra.a teraz mam odrosty bo farbowałam ostatnio pare miecięcy temu ale tak strasznie sie nie rzucają w oczy. na rozpoczecie roku szkolnego sobie walne nową fryzurke...:-):-)

clio pieknie wyglądałaś....cudna kiecka :-):-)

reklama
Do góry