reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

obdarowali go jak na święta Bożego Narodzenia hehehe ciekawe gdzie mamusia to pochowa :) a ja jem :) z dziką przyjemnością
Vegas my też chcieliśmy przez internet kupić ale nie potrzebowaliśmy nosidełka bo już mieliśmy a wózek i tak wyszedł tanio więc jesteśmy zadowoleni :D

a jak u was dzień sie zapowiada?? ja czekam na pocztę bo ma przyjść moja koszulka do szpitala różowa :o)))
wczoraj gadałam jeszcze z koleżanką i odsprzeda mi 2 butelki tomme 260 i 150 ze smoczkami oraz 1 z łyżeczką z lovi do kaszki plus 2 smoczki 0+ :D nowe bo w jakimś mega zestawie kupowali i jej zostało ale sie cieszę ;P

reklama
Ja czekam az Perla wstanie co by jej dac kaszke i potem kierunek Zory po chomiczka:)
Jak Mysia strzeli sobie drzemke okolo poludnia to musze poprasowac jej ubranka bo juz czekaja i wolala a mnie krew zalewa jak je widze:p Tzn ja je lubie prasowac, ale ciezko mi sie zabrac do tej roboty bo zawsze mam 100 innych rzeczy jeszcze do zrobienia:p

Witajcie:)
u nas nocki przespane zęby się zatrzymały! widac takie mini kiełki jedynek i dwójek górnych ale cos chyba nie spieszy sie im.
a chcialabym zeby byly juz na wierzchu.

Julka zbiera na czole kolekcję siniaków:) zaczyna mi chodzić:) chodzi przy tapczanie i meblach puszcza sie robi jeden kroczek i bęc na tyłek lub jak widać z marnym skutkiem dla czoła.

A tu jej nowa czapeczka:

Daff jaka ona słodka :D a kolekcja siniaków rasowa musi być :p
Vegas ja zaraz ruszam z prasowaniem ale od tego mojego Większego dzieciaczka :p

Daf to tak z tymi dziecmi juz jest m oj młody zaczął chodzic i w sumie nic mu sie ie dzialo a przedsamymi urodzinami tak sie zdeżył z futryną ze policzek i brode zdarł:/ masakra dosłownie
clio bo moja rodzina, a szczegolnie kuzyn przesadzaja czasem. Mówie mu np zeby nie kupował małemu tyle, zeby wydał kase na siebie to ten mi zawsze ze to jego kasa, ma jedynego chrzesniaka i widzi go raz na jakis czas ( mieszkamy daleko od siebie) wiec jak mu cos kupi to sie z tego cieszy, a jak widzi ze małemu sie podoba to juz w ogóle:-p A mój dziadek to juz w ogóle Kacpra uwielbia:-p
Vegas ja koło łózka mam sterte prasowania:/ chcesz to ci podrzucę trochę:-p Ja prasowac nienawidze

Dziewczyny w sobote pobiłam chyba wszystkich na głowę z ilością zrobionego prania normalnie pralkę nastawiałam 7 razy!!! no ale nie prałam 1,5 tygodnia

Hejoo:happy:

Wpadłam na chwilę zobaczyć co u was słychać i za godzinkę spadam do mamy do szpitala. A teraz musze nadrobić co tam naskrobałyście ;-)

hej motylek :-) a z mamą to coś poważnego?:-(
zaczynam prasowanie :sorry: trzymam za was kciuki i wasze pranko :-p
umi2 ty wpadłaś w trans wczoraj czy co?:rofl2:

VEGAS mam czuja na chłopca, ale chiński kalendarz mówi o dziewczynce.:happy:

EWI no to masz prawdziwe szczęście:tak: rzadko które dziecko siedzi spokojnie przy strzyżeniu.

UMI no to mały się ucieszył jak tyle prezentów dostał.:-)

CLIO a my smoczki to mamy ze ślubu jeszcze :-D Jedna para nam w kwiatach przyniosła, trochę się zdziwiłam, ale smoczki są:-D A mama ma raka, miała robioną chemię teraz te prześwietlenia jakieś i już mam nadzieje będzie dobrze.:tak: Ale co ja wypłakałam to moje.

DAFFODIL Julka śliczna i czapeczka też;-)

motylek ja o tym kalendarzu coś słyszałam ale napisz jak to działa, ja słyszałam o metodzie ze ciążę należy zaplanować jak sie chce dziewczynkę to jak Ty urodziłąś się w miesiacu parzystym to musisz w takim zajść w ciążę na chłopca odwrotnie Ty miesiąc parzysty zachodzisz w nieparzysty no ja majowa jestem a zaszłam w grudniu i mam synusia :D
trzymam za mamę kciuki najważniejsze jest pozytywne nastawienie :)

reklama
Clio Trans to mało powiedziane:-p
Motylek praktyczny prezent:-p w sumie to mogliscie od razu o ciuszki poprosic zamiast kwiatów hihi albo o zabawki;-p

Do góry