Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chodzi Ci na porodówce tak? Ja byłam w samej koszuli takiej do karmienia.powiedzcie mi jak to jest jak kładą maluszka na brzuszku po porodzie to jak radzicie sobie z koszulą? tzn czy nie lepiej mieć szlafrok? rozwiązany i bezproblemowo a tak tyle ciuchów wszystko brudne?bo mam dylematale kogo mam zapytać
![]()
a do tego byl taki mega dekolt na cyca, ze bez problemu Damianek zostal mi wlozony pod koszule i nią zasloniety,i w ten sposob jego glowka wychodzila przez ten mega dekolt
i tak sobie lezelismy moze 2 minuty az zabrali mi go.. na 8 godzin 

misia 92 ja lozeczko dopiero zamierzam kupic bo w uk tak rodzinki nie mam za duzojak znajdziesz lozeczko to powiedz czy sprawne bo czasem mozna z niesprawnego zdzialac cos
motylica bylo minelobedzie dobrze nie przejmuj sie ,a jak u ciebie dzionek??
Wrzucila bym foto ale...noo dobra macie tak wygladam o poniedzialkuZobacz załącznik 275244malo widoczny brzusio bo pod tunika ale gigantycznymaluszek waży juz ok.1,200