reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej mamuśki. o dziwo nie naskrobałyście dużo..;-)
umi i ja trzymam kciuki żeby wszystko było po waszej myśli i Kacper już nie musiał sie męczyć, bo dla takiego malucha to na pewno masakra.
ewi widze że teraz razem z Umi będziesz strażniczką porządku na MM...:-)
lenka patrze na zdjęcia twojego Adasia patrze i napatrzeć sie nie moge. Rozbrajający uśmiech...:-):-):-):-)

reklama
Adaś robi dzióbek jak biegnie i mlaska do mnie. A potem to różnie-raz otwiera paszczę a nieraz nie.
Ząbków pokazać nie chce. To norma. Wymacam potem jak będe czyścić nosek.

lenka ty Adasiowi nosek czyścisz co dziennie? Bo ja sie przyznam ze odkad mały skonczył 3 miesiace to nosek czysciłam mu chyba z 5 razy+ katar a tak to sam ładnie sobie oczyszcza kichając:-p
misia92 jak samopoczucie? pogoda chyba lżejsza la ciebie?

hejka:* dzien Dobry:*

Umi-to super ze wyniki wyszly dobrze......oby tak dalej...:)

jak tam nocki minely???

ale u mnie pogoda Wieczna....rany....

fiskusek o ile mi wiadomo to młody jakby miał operacje to nie na nerke sama a na poszerzenie moczowodów bo jakoś źle pracowały, a sama nerka pracowała idealnie jak druga, z tym ze właśnie z moczowodów mocz się cofał bo zamiast sie rozkurczać one sie skurczyła i odwrotnie, a teraz to chyba ustapiło... I automatycznie nerka jest lepsza:-) przynajmniej tak mi lekarka tłumaczyła ale na razie czeka nas Urodynamika, scyntygrafia i cystografia eh...

lenka dziekuje bardzo za miłe słowa:-), równiez mam nadzieje ze ominie nas operacja:-) Co do całowania mój Kacper tez lubi ale on nie robi dzibka tylko tak zaciska usta i sie nadstawia:-p kiedys dawał buzi z otwarymi ustami:-p moze kiedys nauczy sie robic dziubek:-) Jak tam poszukiwanie zabków? Złowiliście cos:-)?
tak tak bo to wlasnie nerki nie operuja tylko moczowody,tylko ze u mnie bylo za poizno wykryte i doszlo do marskosci nerki,ale po oeracji odzyla:)
tez mialam te wszytkie badania robione.

Umi- heh nie no ja też mu normalnie nie czyszczę. Katar ma już prawie tydzień chyba przez zęby. Cały czas przezroczysty, nie kaszle. No i właśnie nie wiem czy kropli też używać. Nie chce mu to przejść. Zobaczę może jak wyjdzie ząbek to mu przejdzie.

fikusek a mam pytanie miałas moze cystoskopie? bo jak młody miał 6 miesiecy to miał miec cystoskopie, szukali mu jakichś tam zastawek w moczowodach, ale niczego nie było takiego wiec i zabiegu nie bylo, ale lezałam z kilkoma osobami po tej własnie " operacji" i one po 3 dniach wychodziły

edit
lenka
to katarek na 100% przez zabki tez sie meczylismy z katarkiem jakies 3 tyodbie i taki własnie jakby woda dosłownie ale to jak pierwsza piatka wychodziła

fikusek a mam pytanie miałas moze cystoskopie? bo jak młody miał 6 miesiecy to miał miec cystoskopie, szukali mu jakichś tam zastawek w moczowodach, ale niczego nie było takiego wiec i zabiegu nie bylo, ale lezałam z kilkoma osobami po tej własnie " operacji" i one po 3 dniach wychodziły
mialam:) tylkoze ze ja wtedy i tak lezalam na badaniach. Dzici chyba do tego usypiaja no nie? bo ja jako ze bylam strarsza mialam na "zywca" i chyba mozna tego same dnia bylo wyjsc jezeli ktos mial tylko to badaniae.Ale pewna nie jestem no bo wlasnie i tak bylam na oddziale.

reklama
fikusek u nas wszystkie dzieci d tego usypiali, małego tez uspili ale nie znaleźli nic i wyszliśmy następnego dnia bo chcieli zobaczyc czy nie ma żadnych powikłań po narkozie

Do góry