reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pati a moze zamiast szukać chętnych do współpracy rozszerz działanosc w sensie popros znajjomych zeby popytali swoich znajomych czy nie chcieliby wybrac czagos z katalogu? A jakie masz problemy z Twoim?
Sylcia to czemu nie robiłaś fot!!:-p szukaj w necie ja chce zobaczyc jak to wygladało:-p

reklama
umi brzuszek niech rośnie zmieści sie mam nadzieje że nigdzie wiecej nie przytyje bo sukienka jest w sam raz
DSC00056.jpg

DSC00052.jpg

pati a moze zamiast szukać chętnych do współpracy rozszerz działanosc w sensie popros znajjomych zeby popytali swoich znajomych czy nie chcieliby wybrac czagos z katalogu? A jakie masz problemy z Twoim?
Sylcia to czemu nie robiłaś fot!!:-p szukaj w necie ja chce zobaczyc jak to wygladało:-p
Umi robie tak ... a z moim znów to samo..... śpię u chłopaków w pokoju i mam tego dość.... wcześniej uległam bo nie chciałam sie kłócić.... ale tym razem nie odezwe sie dopóki nie przeprosi....

misia92 ślicznie ci w tej sukience:-) i faktycznie masz sporo miejsca na brzuszek hihi:-)
pati eh ci faceci... masakra dosłownie:/

sylcia powiem ci ze podoba mi sie to co zobaczyłam ale was tam nie dojrzałam:-p
misia92 e tam nie byłoby medycyna idzie do przodu:-p

chtenie sie wymienie NK:)

Daffi-sliczna Juleczka:)
Eva19-eztra brzuszek:)

ja worcilam z OBOZu zadowlona...."Duzo sie pilo malo sie spalo" ehhehe

tylko co nie lubie to burze...pod namiotami....a przez 3 dni byly dosc ostre....brrrr

milej nocki:*
nie zauważyłam, że zniknęłaś z mojej listy znajomych a byłaś dosyc długo;) Bu!

Ale się u nas rozpadało:)

Umi bardzo się cieszę, że takie pomyślne wieści są:) Będzie dobrze:) Nie ma innej opcji Kochana:)

Co do ulewania to Martynia ulewała dużo do 4 miecha życia, potem przez zupki, danka i inne tego typu rzeczy, przeszło jej:)

Confuonded
- piękna sukienka, przepiękny uśmiech:) Ja bym Ci dała z 17 lat:p:)

Misia, taką, tylko ecru, miałam na weselu szwagra. Wówczas byłam w 6 miechu. Na brzuszek full miejsca było, zresztą na biust też:)

Jupi, moja koleżanka urodziła maleńką Zuzię:) 57cm i 3300g:) Ale się cieszę:D

Ostatnia edycja:
reklama
Confounded mi maly ulewal dosc dugo ale nic lekarzowi nie mowilam bo i tak sporo na wadze przybieral a chcialam mu niepotrzebnych badan oszd=czedzic,teraz od jakiegos czasu mu sie nie zdarza:) wiec chyba dzieci czesto same wyrastaja z tego:)
heja laskii nie bylo mnie bo na festynie bylismy w cappamore :) swietna zabawa Nadince sie podobalo :) byl to prawdziwy wiejskii show :) konkursy na najladniejsze dziecko, najladniej ubrana kobiete, nagordy dla warzyw kwiatow owocow bryczki konie etc :) a najlepszy byl byk Boszzzz masara ogromna !!!! naprawde a jakie jajak mu wisialy !!!!!!!!!!!! :O bylam w szoku :O hehehe :) ogolnie swietnie czas spedzilismy :)

juz wracam na watek :p teraz spadam sniadanie jesc, pozniej obiad szykowac i na zakupki jechac :p
jej super impreza:) u nas takich nie robia:( tzn sa festyny,ale zazyczaj ktos spiewa albo taknczy i tyle:(
Hej dziewczyny wybaczcie mi że ostatnio tak was zaniedbałam ale wali mi sie Kuź*** wszystko nie mam na nic sił.....
Siedze całymi dniami przed kompem szukając chetnych do współpracy i lipa.....męczy mnie to wszystko jeszcze z moim tak sie wszystko popieprzyło..... nic tylko usiąśc i ryczeć....:(:)(:)((

oj kochana mam nadzieje ze wszytko sie ulozy....niestety czasami jest gorzej. Trzymam kciuki.Mam nadziej ze szybko sie pogodzicie
umi brzuszek niech rośnie zmieści sie mam nadzieje że nigdzie wiecej nie przytyje bo sukienka jest w sam raz
DSC00056.jpg

DSC00052.jpg
sliczna sukienka:) fajnie brzusio w niej wyglada:)

Do góry