Karolina00
Moi dwaj mężczyżni...
A Femme fatale mogłabyś już podnieść szanowną dupcię z łóżeczka i naskrobać nam o co chodzi z Twoim Panem!! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale oczywiscie mowił to w zacie
nio i juz jest gitesKochana, to znaczy że jesteś już jego dziewczyna??? Ale się cieszęA ja normalnie nie wytrzymałam i musiałam wejść i się pochwalić mój "kolega" już nie jest tylko kolegą :-) oficjalnie mogę na niego mówić mój K :-) jeszcze najfajniejsze jest to że on tak się interesuje dzidzią i normalnie zachowuje się jak by normalnie się z niej cieszył :-) dla mnie bomba ale spokojnie głowę mam na karku nie angażuje się póki co :-) ale ciesze się chwilą :-)
. I jak jeszcze interesuje się dzieckiem to już w ogóle super:-). A napisz nam co on robi, czym się zajmuje itp?Wydaje mi się, że 8 dni po szczepieniu to ta gorączka jest już z innego powodu. Napisz co powiedziała pediatra, mam nadzieję, że to nic poważnego;-).w dodatku Nicole po tym zasranym szczepieniu ma stale od 36.6 do 38 temperaturę w tych granicach,po szczepieniu czyli już 8 dni...lekarze mi mówią ,że skoro rozwolnienie minęło i Nici zaczęła jeść w dużych ilościach to nie muszę do szpitala i,że musimy to z Nicą przeczekać :--
-(
No właśnie!!!! Co to ma być!!! Przywołuję Cię do porządkuA Femme fatale mogłabyś już podnieść szanowną dupcię z łóżeczka i naskrobać nam o co chodzi z Twoim Panem!!![]()
!!! Będziesz nas tak długo jeszcze torturować

?
). Jutro znów wolne i mam zamiar obkupić się trochę na giełdzie, jakieś japonki, sandałki itp. Poza tym u nas nic ciekawego, Hani tata się odezwał po 2 tygodniach bycia w Polsce, spotyka się z Hanią czasem i mnie strasznie wpienia, bo się obnosi z tym jaki to z niego nie jest kochany tatuś
. Ech, szkoda gadać, o niedzieli jedzie już za granicę, więc muszę to wytrzymać

.