C
clio87
Gość
hehe wiesz Daff ona wynajduje ci zajęcia gdybyś przypadkiem sie nudziła 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj tobie to Julka rbi niespodzianki z tymi kupmiConfounded Malwinka jest taka sliczniutka
Widze ze nasza bulwersujaca kolezanka sukubus została zbanowana tak jak i xMartax... nareszcie sie ciut oczyscilo tu.
witam nową mamusie bo nie mialam jeszcze okazji sie z nia przywitac.
Clio Julka od rana rozrabia.. co by bylo smiesznie bawila sie w lozeczku zabawkami i zrobila kupe nawet nie wiedxzialam kiedy wyszla jej bokiem i spadl jej smoczek w to bo jak podeszlam do niej to zobaczylam ze julka ma smoczka w buzi ktory caly dookola byl w kupie. nie musze mowic jak wesolo bylo... kapiel z rana przebierania bo kupa wszedzie... we wlosach na buzi na nogach i rekach ajcccc... juz drugi raz mi taki numer wywinela.. a teraz sobie lata po pokoju![]()
no a ja wtedy myślałam, że pomyliłam fora;p znaczy wątki.umi też mnie zdziwiły te posty wczoraj mam nie od nas nie wiedziałam w ogóle o co chodzi![]()
hehe wiesz Daff ona wynajduje ci zajęcia gdybyś przypadkiem sie nudziła![]()
A ja przeczytałam posta Daff i zbaraniałamDaff chwali dziecko confunded a ja przeczytałam ze clio i mysle sobie no kurcze jak? Przeciez clio wczoraj była i nie urodziła hihi:-) ale ja jestem dziś niepozbierana
![]()
czemu?=) tzn co konkretnie masz na myśliVegas ta Twoja Martynka to ma z Tobą dobrze hehe
umi dzisiaj taki dzień![]()
Takie normalne króliki chodowlane:-) innymi słowy "na pasztet" hahahahahahhahahaaaaelizka ty masz króliki????!!! takie chodowlane czy " ozdobne"