reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Confounded Malwinka jest taka sliczniutka:)

Widze ze nasza bulwersujaca kolezanka sukubus została zbanowana tak jak i xMartax... nareszcie sie ciut oczyscilo tu.

witam nową mamusie bo nie mialam jeszcze okazji sie z nia przywitac.

Clio Julka od rana rozrabia.. co by bylo smiesznie bawila sie w lozeczku zabawkami i zrobila kupe nawet nie wiedxzialam kiedy wyszla jej bokiem i spadl jej smoczek w to bo jak podeszlam do niej to zobaczylam ze julka ma smoczka w buzi ktory caly dookola byl w kupie. nie musze mowic jak wesolo bylo... kapiel z rana przebierania bo kupa wszedzie... we wlosach na buzi na nogach i rekach ajcccc... juz drugi raz mi taki numer wywinela.. a teraz sobie lata po pokoju:)
oj tobie to Julka rbi niespodzianki z tymi kupmi:)

A ja przeczytałam posta Daff i zbaraniałam:-p Daff chwali dziecko confunded a ja przeczytałam ze clio i mysle sobie no kurcze jak? Przeciez clio wczoraj była i nie urodziła hihi:-) ale ja jestem dziś niepozbierana:-p

a moja córcia dzisiaj bardzo senna. Ale co się dziwic jak pada u nas. Wcześniej lało, teraz cosik jakby się przejaśniało, ale generalnie w pogodynce mówili, że cała Polska dzisiaj w deszczu;)

Zaczęłyśmy dzień tradycyjnie po 6. Poza tym dzisiaj nocka super i w ogóle oh ah bo Myszka spała dzisiaj ze mną;D Pewnie czuła moją bliskośc bo tylko raz się obudziła w nocy.

hehe wiesz Daff ona wynajduje ci zajęcia gdybyś przypadkiem sie nudziła :D

tak to kochane dziecko troszczy sie o mame i wypelnia jej czas w 100% dziwnymi zadaniami:)
kiedys jej to wszystko opwoiem:)

A ja przeczytałam posta Daff i zbaraniałam:-p Daff chwali dziecko confunded a ja przeczytałam ze clio i mysle sobie no kurcze jak? Przeciez clio wczoraj była i nie urodziła hihi:-) ale ja jestem dziś niepozbierana:-p

a ja przeczytalam twojego posta i tez zbaranialoam.. haha myslalam ze sie pomylilam bo czesto tak mam ze mysle o jednej a pisze druga hihihi ale jzu wiem ze dobrze napsialam:)

Daff nie no moj wina ja źle przeczytałam, poza tym clio spodziewa sie Alex o ile pamietam, a ty o Malwince pisałaś i juz w ogóle sie zakreciłam hihi za 4 razem sie zorientowałam o kogo chodzi:-p

reklama
Do góry