reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas no ja mam nadzieję, że u nas się to utrzyma :-)
Ewcia nie założę, ja jestem anty portale społecznościowe, a w szczególności NK:-) ale dziękuję:-)
czemu anty? pytam bo mąż jest taki sam /mój ofc hehe/

właśnie mnie zastanowiło co to widżety w nk?

Ostatnia edycja:
Vegas mój też:-) ja jestem anty dlatego, bo nie widze w tym sensu po prostu:-) nie chcę prześcigać się w posiadaniu ilości znajomych czy komentarzy, a jak chcę sie z kimś skontaktować to mam do niego telefon czy gg. Nasza klasa była fajnym pomysłem, np moja mama znalazla znajomych ze szkoły po latach, a mi to bylo niepotrzebne (miałam kiedyś profil), potem zaczęła się komercjalizacja, więc usunęłam:-)
doszła do tego historia, którą opowiedział mi mąż, otóż na początku był to projekt charytatywny, pomysłodawcy namówili dużo osób (w tym mojego męża) aby za darmo to tworzyli, programowali a potem zgarnęli kasę tylko dla siebie, wychu*ali innych. dlatego jestem anty:-)

ja juz się żegnam, dobranoc:*

Ostatnia edycja:
Ja tez juz smigam spuniac bo moj krzyz zaraz peknie tak mnie boli lacznie z piersiami a soki pije non stop ehh nie wiem co sie dzieje :)Buziaczki laseczki:* dobranoc! :)

sukubus Bardzo proszę, abyś nigdy więcej nie wchodziła na wątek Młode Mamy, idź do szkoły i zajmij sie czymś pożytecznym!!!!!!!!!!!!!!

Laski to mam problem. Chodzi o to usypianie Małej. Pisałam już, że sama nie chce tak od siebie zasypiac, klepię ją po pampersie bo to ją o dziwo uspokaja. No i nawet szybko mi zasypia. Tylko ileż tak można. Za ten czas co ja ją usypiam to bym mogła sporo rzeczy zrobic w domu. Próbowałam ją nieraz kłaśc no i sobie iśc do sypialni, która graniczy z pokojem Malutkiej. Jak mocniej zapłakała to wiedziałam, że smokal jej wypadł, więc podawałam jej go i szłam spowrotem. I tak w kółko. To jest jeszcze ok, w końcu płacz ją zmęczy i zaśnie - sobie myślałam. Ale to potem ona zaczyna mi się obracac z pleców na brzuszek a z brzuszka na plecki w łóżeczku ona nie umie się przekręcic ponownie na plecy i znowu larmo jak syrena:p I wtedy nie ma bata bo poprawic ją muszę. Co zrobic żeby się tak nie przekręcała na brzusio? Mam ją tak zostawic i jak się zmęczy to zaśnie? Nie mam serca słuchac jej płaczu.
Ja dawałam butle z mlekiem lub kaszką, zostawaiałam w pokoju z uchylonymi drzwiami i ta oboje zasypiali ładnie;-) potem butelka z mlekiem została wyrzucana, zazwyczaj kubek niekapek ją zastapywał lub zwykły kubek moze warto spróbowac, i zosawic ją samą;-)

A to tak na zas jak zalozysz to zapraszam ;)
Ja mam nk ;)

sukubus Bardzo proszę, abyś nigdy więcej nie wchodziła na wątek Młode Mamy, idź do szkoły i zajmij sie czymś pożytecznym!!!!!!!!!!!!!!
Chyba to nie wystarczy ;-)

witam sie
apropo tamtej "niby" w ciąży, wczoraj połozyłam sie i tak sobie zaczelam myslec o niej... weszła do nas przedwczoraj wieczorem i odpisało jej tylko kilka dziewczyn ale zadna nie od nas. a potem patrze ona znów wkleja to samo, ze niby tamto zostalo usuniete i pisze znów. i wiedy stwierdzilam ze to małolata jakas, ale i tak co piala i dzis czytałam to sie wkurzyłam:dry: trzeba byc narawde młodym i głupim by tak pisac:-)
no al zmiana tematu :-p
Aleeeee pogoda:szok: ciągle pada:dry:
Ide zrobic dzieciakom kanapki, Mikołajowi pampersa zmienic ;-) no i pożniej moze sama cos zjem :dry: :-p

reklama
hej Mamuśki :-)
u nas też pada :dry: ale może to i dobrze trochę ochłody się przyda :-p
umi też mnie zdziwiły te posty wczoraj mam nie od nas nie wiedziałam w ogóle o co chodzi :sorry2:

ja też będę za niedługo zmieniać pieluchy :rofl2: i też wam o tym napiszę :-D zaczyna mi odbijać

Do góry