Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Vegas mój Alanek w tym wieku w jakim jest Twoja córeczka spał na płaskiej podusi.a ja szaleję z moim Dziecięciem=)
Mam pytanko bo dotąd Perła spała całkiem na płaskim. Może w jej wieku spac na takiej bardzo płaskiej podusi? My mamy 2 po bratankach, to chyba takie są dla dzieci, ale nie wiem od kiedy dokładnie mogą na takich spac.

Dobrze mi tu u was więc zostaję i będę pisaćanieszka.kk No ja własnie widze ze od 2006 na forum jestes:-) a ja moderuje Młode Mamy własnie:-) Mam nadzieje ze bedziesz sie udzielac u nas:-)
;-)Coś wiem na temat wydzierających się Anglików bo nie raz śpiewali mi pod oknem i darli pyskiagnieszkakk oj tak do 4w nocy jakieś wredne angliki wracając z dyskoteki pijani darli mi się pod oknem ;(a w dzień się nie zrzemne bo w nocy spać nie będę mogła przez moją pocieche
Zakupy dziękuje udane bardzo ale nadal nie mam łóżeczka i myśle o kupnie turystycznego ale troszke się boje ,że nie są takie stabilne a ja mam bardzo ruchliwe dziecko w brzuszkuwłaśnie wykręciło się pupą do mnie i łaskocze mnie po rzebrach łobuziak
heh

Ja moderuję rodzeństwo.Agnieszkakk Witaj. Tu u nas jest tylko dwóch moderatorów więc to raczej nei za dużo, hi, hi.