reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daff Heh, ja to od 7 jestem tutaj ale czytałam co tam nabazgrałyście wczoraj i długo zeszło.

Dzieciaki właśnie wstały więc idę im śniadanko zrobić. Zajrzę tu jak Mareczek pójdzie na drzemkę. chyba ze będę miała czas to na telefonie zaglądnę. Normalnie z Wami to jednak trzeba być na bieżąco bo potem to nawet godzina to za mało na nadrobienie.
miłego dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-) Buty mnie obgryzły wiec drugi dzien z serii " Bez kija nie podchodź":-p ide zobaczyc co pobazgrałyscie

az tak duzo p[isalysmy? wczoraj i tak bylo malo... hehehhe
w ostatni dzien przed skzola bylo duzo naskrobane;p
ja dzis jakos spac nie moglam.. mloda co prawda cos tam stekala przez sen ale tragedii nie bylo.
za to budzilam sie...

na grupie opisze wam co m i sie dzis snilo bo tu na ogole to wstyd:D

jestem i ja :D tzn MY ^,^
EWI na naklejki czekam jak już przyjdą to zdjecie wkleję żebyście miały wygląd realny nie były drogie wiec sie skusiłam :)
co do samopoczucia to mam super nosi mnie dosłownie i śpie w nocy dzisiaj zmusiłam się wstać siusiu a tak bosko idealnie wręcz aż zdziwiona jestem czy wszystko oki
Daff to dzisiaj ruszamy z pichceniem ?
fikusek spaceruj bo dzisiaj u mnie też słonko wyszło :D i chyba jakiś mały 30 min spacerek sobie zrobię :)

Witam i ja sie:)
Ale tez na chwile, ide zrobic sniadanie dzieciakom, potem pewnie bede usypiac malego i karmic... albo moze na dwor wyjde bo sloneczko jest cudne...? hmmm no zobaczymy:)

clio mozemy ruszyc z pichceniem.

ja standardowo przebralam straszliwa kupe Julki. ludu kiedy to sie skonczy cala noga z boku do samego dolu w kupie. wszytskie ciuchy mi sie od tego niszcza!
wczoraj kupilam jej leginnsy dzis sa cale w kupie. bodziaki tak samo! polowa wyrzucona bo doprac sie nei dala!

clio ona jest juz taka duza ze neich w koncu skonczy zaznaczac ten teren bo mnie to juz drazni po malu. jeszcze rece w to wkada jak ja przebieram i w ogole.

haha clio tyy o pysznosciach a ja o kupie;p

wybaczcie te co sa przed sniadaniem;p

heh a miałam isc robic sobie sniadanie.... ;] heh poczekam troszke.... :-D.....

EWI, kolia, misia2912, misia92, kasiuch, kiniorek zapraszam do grupy, do wątku użytkownicy. Dziękuje. ;-)

reklama
Dziewczyny a ja mam jakieś bóle brzucha od 5 rana :( wzięłam już 2 nospy forte i nic..
Do tego tak obfite upławy, że mi się po nogach lało jak wstałam rano do łazienki.. czy to mogą być wody płodowe?

Do góry