reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

haha clio tyy o pysznosciach a ja o kupie;p wybaczcie te co sa przed sniadaniem;p

Ciekawe połączenie ;-)

Widzę, że dziewczyny szalejecie na wątku kulinarnym ;-) Ja jestem antytalentem w tej dziedzinie, więc raczej rzadko będę się tam udzielać... U mnie zimnica :-/ Mimo że świeci słońce to na dworze 7 stopni tylko brrr

Ixi ja bym poszła do lekarza albo IP.........

Ostatnia edycja:
reklama
Ixi- radzę iść do lekarza, albo IP. W takich sprawach nikt na forum ci nie pomoże.Będziesz miała pewność,uspokoisz się. Może tak jak ja masz jakąś infekcje. Ja tak miałam w połowie ciąży i dostałam krem i globulki. Lało się ze mnie strasznie.

daffodill- kup szare mydło i spróbuj tym doprać. Mój też miał ten problem i dużo rzeczy tak zniszczył. A potem dostałam taką radę i większość rzeczy dopieram. Lepsze to niż Vanish. Nawet plamy na ręczniku z oliwki doprałam. Kup mydło "szary jeleń"-przeze mnie sprawdzone.
Używam nawet do podmywania dupci. Inne mydełka małego uczulały.

Clio- ja w dzień porodu byłam taka pobudzona,ze aż mi się tańczyć chciało. Wieczorem złapały mnie skurcze.

Ostatnia edycja:
lenka chcesz mi powiedzieć ze może dzisiaj się cosik zacząć a może i skończyć ;>?? hehe w sumie po wczorajszej nocy :p pracujemy nad terminem z meżulkiem moim :D

Clio-Ja byłam po terminie już co prawda. Ale nic nie zapowiadało,ze tego dnia urodzę. Poszłam za radą mojej kuzynki. Nie piłam całą ciąże ani jednej kawy. Więc walnęłam sobie taką mocną kawkę. I za parę minut dostałam pierwszych skurczy. Ciekawe czy kawa pomogła czy poprostu zbieg okoliczności. Od rana i tak jakos inaczej się czułam.

reklama
ixi leć do lekarza!!
clio Kochana poród to takie zjawisko które przychodzi jak grom z jasnego nieba:-p wiec różnie to bywa:-)

Do góry