• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

haha clio tyy o pysznosciach a ja o kupie;p wybaczcie te co sa przed sniadaniem;p

Ciekawe połączenie ;-)

Widzę, że dziewczyny szalejecie na wątku kulinarnym ;-) Ja jestem antytalentem w tej dziedzinie, więc raczej rzadko będę się tam udzielać... U mnie zimnica :-/ Mimo że świeci słońce to na dworze 7 stopni tylko brrr

Ixi ja bym poszła do lekarza albo IP.........

Ostatnia edycja:
reklama
Ixi- radzę iść do lekarza, albo IP. W takich sprawach nikt na forum ci nie pomoże.Będziesz miała pewność,uspokoisz się. Może tak jak ja masz jakąś infekcje. Ja tak miałam w połowie ciąży i dostałam krem i globulki. Lało się ze mnie strasznie.

daffodill- kup szare mydło i spróbuj tym doprać. Mój też miał ten problem i dużo rzeczy tak zniszczył. A potem dostałam taką radę i większość rzeczy dopieram. Lepsze to niż Vanish. Nawet plamy na ręczniku z oliwki doprałam. Kup mydło "szary jeleń"-przeze mnie sprawdzone.
Używam nawet do podmywania dupci. Inne mydełka małego uczulały.

Clio- ja w dzień porodu byłam taka pobudzona,ze aż mi się tańczyć chciało. Wieczorem złapały mnie skurcze.

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny:)

Wczoraj nie zaglądałam bo jakoś czasu na bb zabrakło wybaczcie:)
Byłam w pracy i wróciłam zmęczona aaa dziś mam już wolne no i weekend:))

Co u was dziewczyny słychać?
Jakoś nie mam czas na nadrobienie:(

lenka chcesz mi powiedzieć ze może dzisiaj się cosik zacząć a może i skończyć ;>?? hehe w sumie po wczorajszej nocy :P pracujemy nad terminem z meżulkiem moim :D

clio u Ciebie teraz wszystko już może się zdarzyć:)
3mam kciuki za szybkie rozwiązanie:)

Widzę dziewczynki że nikogo nie ma...no nic ...wpadnę później jak wrócę z miasta:)
Miłego dnia wszystkim życzę!

Clio-Ja byłam po terminie już co prawda. Ale nic nie zapowiadało,ze tego dnia urodzę. Poszłam za radą mojej kuzynki. Nie piłam całą ciąże ani jednej kawy. Więc walnęłam sobie taką mocną kawkę. I za parę minut dostałam pierwszych skurczy. Ciekawe czy kawa pomogła czy poprostu zbieg okoliczności. Od rana i tak jakos inaczej się czułam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry