reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Niby nie ma ruchu na wątku, a i tak trochę do poczytania miałam ;-) Byłam u dentysty i non stop ziewałam:-) Babka nie mogła mi plomby założyć, bo nie współpracowałam :-D

Ixi mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Czy to normalne, że mój pępek jest strasznie wypchnięty i wygląda jak zamek z piasku nad morzem ;-)? :rofl2:

Kingusia w jakiej części Londynu mieszkasz?? No i Twoja mała już duża. Jak się pierwszy raz zalogowałam to Ty chyba właśnie ją urodziłaś ;-):szok:

Hej laski. Podczytywalam was, ale czasu malo troszke. Widze, ze Alex nie zamierza jeszcze brzuszka opuscic:)Elizka mam pytanie czy moglabym dostac zaproszenie do grupy

No i wróciłam.. uhh IP to prawdziwa męczarnia..tyle kobiet w ciąży stoi na korytarzu a stare babcie siedzą z torbami na ławeczkach..
a więc:

standardowo kroplówka z nospy..

No i zbadali..
USG- z dzieckiem wszystko ok, co do upławów infekcji żadnej nie ma- i to podobno normalne w ciąży.

No ale skraca mi się szyjka i już umówiłam się do gina na jutro.. swoją drogą, nie wiedziałam, że w soboty przyjmuje:nerd: a my się zawsze tak gonimy jak D. konczy prace..

Dzięki za kciuki:tak: sama się tak wystraszyłam, że łoh..

A czy mogłaby mi któraś napisać nr fona na pw?

Ostatnia edycja:
IXI masz szczedscie kobieto ze napisalas ze idziesz na IP!
trzymam kciuki zeby jeszcze nic sie nie dzialo bo to stanowczo za wczesnie.

reklama
agnieszka.kk ja zjadłam budyń z sokiem wiśniowym :-p:rofl2: wypiłam tą kawę i mam niespożyte siły :D plecy dalej bolą ale nic nie poradzę ... :zawstydzona/y::-(

kingusia ja to chciałam list gończy za tobą wysłać a Kornelcia cudna taka duża już :szok::szok::szok: kiedy to zleciało a jak ty sie czujesz i jaka pogoda w UK bo chyba podobnie jak u nas :sorry2:

ixidixi ciekawe dlaczego zaczęła ci się szyjka już skracać dostałaś jakieś leki??

patrycja ciebie też wywiało po porodzie ale jak widzę wszystko oki a Mały rośnie jak na drożdżach :rofl2:
moz-screenshot.png

Do góry