Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to super, wpadajcie wpadajcie=D mamy karczek, udka z kurczaka, kiełbaskę, szaszłyczki=D Jeszcze czekamy aż się zrobi, ale jeszcze troszkę i będzie=) zdążycie!em_x to ja też wpadnę
clio coś mi się wydaje że za mało przekonywująco to robiciei Alex myśli że ściemniacie
po drugie w brzuszku zawsze ciepło i mama takie pyszności je i zawsze się załapie
Vegas chętnie się skuszę na karkóweczkę![]()
Ja na tym wczesnijeszym mieszkaniu miałam okna od ulicy (parter) i żeby były czyste musiałabym je co tydzień... Teraz na szczeście wokoło moich okien trawaJa dokonalam rzeczy wielkiej. posprzatalama cala chate dokladnie i pomylam wstretne okna. jak ktos mieszka na parterze od storny ulicy to wie o czym mowie.
Ufff to dobrze pozdrów ja Kochanahehe:-)
napisalam do Misi.
U nie wszystko oki, nie ma zadnych skurczy ani nic wiec jak dobrze pojdzie to ja wypisza bo w domu tez lezec moze;-)
Słodziaki maszdziewczyny, ja dzisiaj z rana testowalam bo sie normalnie nakrecilam chyba przez to forum hahaDzieci male mi sie snia po nocach i ciaza ale jedna gruba krecha wyszla na szczescie.
tu ze jeszcze dwa zdjecia moich dzieci, zeby jeszcze duch wakacji przywrócić na forum
Zobacz załącznik 282871Zobacz załącznik 282872
Dobra dobra ... mam nadzieje że sie sprzedawitajcie dziewczyny,
i pierwsze co to CLIO! zwracam sie do Twojego synka!- ALEX WYCHODZ JUZ!Ciotki tu na ciebie czekaja!!!!!
u nas dzis ladna pogoda, wlasnie siedze u tesciowej...:/
dzis wieczorkiem idziemy ze znajomymi na piwko wiec nie zajrze do Was , ale wypije Wasze zdrowko
wogole wkurzylam sie (leekkkoo mowiac) na ojca K. mial kupic od nas wozek a nie powiem juz w co nas zrobil...:/ yh,
wystawilam na all za 530 +bujaczek myslicie ze to dobra cena?? wozek 3funkcyjny w dobrym stanie......
Z swoich doświadczeń wiem że rozstepów sie nie pozbedziesz już .... chyba że zrobisz sobie zabieg laserowy.... ja mam tego w 3 du** i dosłownie wszedziedziewczyny mam takie dwa pytania:
po pierwsze, jaki krem polecacie na rozstępy? bo nigdy w życiu ich nie miałam i teraz na pupie czuję jakby zarysy ich :/ nie są widoczne, ale zdecydowanie wyczuwalne pod palcami, wiec chce je zacząć szybko leczyć..
no i po drugie, to czy któras z Was obrzezała synka z jakiegokolwiek powodu? moi dwoje są obrzezani z powodów religijnych jak i estetyczno-zdrowotnych i zastanawia mnie jak to jest z popualrnością tego zabiegu w Polsce.
Bardzo soe ciesze że u ciebie wszystko w porządkuHej. Byłam dzisiaj u gin z wynikami badań. Na szczęście jest wszystko ok jeżeli chodzi o cukier... Tylko w moczu mam jakieś bakterie czy coś takiego i wypisał mi tabletki i za tydzień mam powtórzyć badania i znowu mam do niego przyjść. Na USG było widać maleństwo już bardzo ładnie;D Ale było ruchliwe;P machało rączkami i nóżkami że szok;p Próbuje skserować zdjęcie z usg ale coś skaner mi nie działaA jak tam u Was dziewczyny?
Ja tez uważam że masz poważny wyraz twarzy... Mój R chciał dziś zobaczyc z kim tak pisze na gg to mu pokazałam Ciebie i nie uwierzył że masz 23 lata.... dawał Ci mniejhehe poważna powiadaszhihi fajnie to słyszeć bo zazwyczaj to odwrotnie ludzie mówią
od razu mi lepiej tak mi mów
![]()
Daj nam kilka stopni tu do PL... Bardzo by sie przydały... aaa i troche słoneczkawitamja niedawno zawitałam tutaj, byłam ciekawa jak to te mamy w Polsce wyglądaja :-) uzależnia to forum niezle;-)
u mnie straszne upały dzisiaj, jeszcze chyba tak będzie do końca września :/ potem moze z 34 stopni zrobi się 26.. eh![]()
juz ideLaski wpadajcie na grilla=D dzisiaj kończymy sezon grillowy=)
No leci ten czas..... A jak tam samopoczucie przed ślubem????hej mamuśki...
Nie chce mi się postów nadrabiać od czwartku bo czuję że ich troszkę jest...
Jestem już od wczoraj u Krzyśka... Obrączki odebrane ale i tak ciągle mam nerwy... A nie mogę się denerwować bo mnie brzuszek potem boli :-(
Wczoraj musiałam wyjść wcześniej ze szkoły... Na pierwszej lekcji takie miałam boleści że nie wiedziałam co się dzieje...
Okazało się, że to moje kochane jelita i gaziki.. i nie mogłam się że tak powiem odgazować... Jelita mi się skręcały i masz ból gotowy :-( Wzięłam w domu nospę, kupiłam kopre włski do zaparzania w saszetkach i mam spokój...
W ogóle za 3 tygodnie ślub!!![]()
Hmm na słodkie dalej mam parcie ale nie mogę mulących jeść słodkości bo potem mi niedobrze...
Teraz zmykam robić pastę z tuńczykaTak jakoś mnie naszło
Potem wpadnę papa![]()
No tak.... dwójeczkawow, Patka, masz 20 lat i dwójeczkę dzieci?=) Podziwiam=)
Kurczę, ale się najadłam=/

Wiedeński Izuniu.... Już bym go zjadła hihihihihVegas i co ja mam począć kolacje ide sobie zobić ... ale mam smaka na kiełbaskę z grilla
Patrycja jak serniczek?

:-)

hehe czyżby Mały Urwis?=)Dziekuję
a nie napisałam Wam co Seba mi dzis zrobil w sklepie... stoimy juz przy kasie i za nami stanęła babka... i nagle słysze akie "buuuuuu!!!!!!" patrze a to Seba straszy ta babke... babeczka aż podskoczyła ale uśmiechnęła sie i odwdzieczyła mu sie tym samym hehehe ale sie uśmialismy z moim ....![]()