Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. A co do wibratora to jakoś przeżyję bez
.
. I zapraszamy do dyskusji:-).

"jak ty jesteś niedostępna jeszcze wie że nawet zbytnio się nie pogniewasz jak sobie pójdzie do innej to nic dziwnego że poszedł :-/" Miejmy nadzieję, że się wszystko wyjaśni
;-).

.

Poprostu zaraz wyjde z siebie i stane obok

Co za palant
Nie dosc ze sie przyznal to jesczze ze mnei dziwke zrobil
I gdzie tu myslenie tego czlowieka... i JA mam z NIM dziecko
powiedzial ze do mnie ktos co chwile dzwoni jak na sex telefon i on o mnei tez moze powiedziec ze z kims innym sypiam... powiedzial ze on nie jest pewien czy to jest jego dziecko i bedzie chcial testu na ustalenie ojcostwa...
czemu ja nei potrafie na kogos nakrzyczec
dziewczyny zgadzam sie z wami ze jestem naiwna glupia bladynka(nie obrazajac bladynek)kurde staram sie byc dobra dla niego by nie zabraklu mu mojego ciepelka prztulenia i ciagle sie o niego martwie a on co takie cos mi zrobil ...
jeszcze ze jestem szmata
ja chce do kogos

. Nie dość, że to on zdradził to jeszcze chce za to obwiniać Ciebie. I jeszcze Ci takich rzeczy nagadać!! On chciał się bronić Twoim kosztem!!! Ja bym na Twoim miejscu zerwała z nim i dała sobie spokój.. Tak to właśnie jest z tymi nieodpowiedzialnymi szczeniakami
. Myślą, że seks to rozrywka bez konsekwencji a dziecko to zabawka
.