reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ania_zywa - rok i 4 miesiące ?! o boże !!! :-p ja póki co jakieś ponad 2 i już mam problem z sobą :-p

madzia1225 - naprawdę się zachowujesz jak głupia blondynka bez urazy ale no nic dziwnego że on tak cię traktuję sama na to pozwalasz ... :-/ a co do sexu to czemu go tak przytrzymujesz ?! przecież to facet no raczej ma swoje potrzeby też a jak ty jesteś niedostępna jeszcze wie że nawet zbytnio się nie pogniewasz jak sobie pójdzie do innego to nic dziwnego że poszedł :-/

reklama
Polna, nie musi być duży, nie lubię mięśniaków:-p. Taki zwyczajny:-).

Ciebie to chyba kazdy zadowoli :-p

Polna to ja uderzam do Ciebie na obiadek ??:D Jakbym byla w Polsce to nie mialabym daleko :p:p Smacznego:p

a to jak kiedys przyjedziecie to Zapraszam:happy:

Kochana, już od roku i 4 miesięcy:-p:-D:rofl2:.

To ja bym chyba na Twoim miejscu kupila wibrator :-p:-D

madzia1225 nom ciekawe co powie !! a moze to taki sprawdzian dla Ciebie !! jaka bedzie Twoja reakcja,ze wierzysz niby kolezance niz w wiernosc ukochanego ? sama juz nie wiem .... :confused:
mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni ;-)

witam... ja mam 18 lat i jestem w 18 tyg. ciąży. slyszałam wiele komentarzy na temat tego ze 'tak szybko' ale wydaje mi sie ze to nic zlego. mam takie pytanie bo nie moge znalesc odpowiedzi na innych stronkach a przynajmniej nie sa one tak wprost podane mamuski nie wiecie jak u nas z jazda na rowerze?? Pozdrawiam!!:-)

witam... ja mam 18 lat i jestem w 18 tyg. ciąży. slyszałam wiele komentarzy na temat tego ze 'tak szybko' ale wydaje mi sie ze to nic zlego. mam takie pytanie bo nie moge znalesc odpowiedzi na innych stronkach a przynajmniej nie sa one tak wprost podane mamuski nie wiecie jak u nas z jazda na rowerze?? Pozdrawiam!!:-)

Witam ;-) zapraszam na inne watki,napisz cos wiecej o sobie !! a co do jazdy to ja widzialam dzis babke jak pomykala na rowerku - za 3 miesiace ma rodzic !!
zreszta to chyba tez zalezy odtego czy przed ciaza sie jezdzilo, bo jak np mozna plywac to dlaczego by nie mozna bylo jezdzic :nerd:

Polna dzieki jak wroce to skorzystam :D:D Ja chodzilam tam na dyskoteki chyba kolo Ciebie Galeon i Neon ( kilk razy bylam ) :D:D Kojarzysz???

paulinka nie wiem naprawde :) nie chce Ci powiedziec zle zeby nie bylo potem :p:pD:

madzia1225 musze Ci powiedziec ze ja kiedys przechodzilam to samo, tylko ja mialam jeszcze taki meksyk ze ta laska z ktora sie przespal przychodzila do mnie i mowila ze jest z nim w ciazy, on sie do wszystkiego przyznal, a ja glupia idiotka mu wybaczylam, nie minelo 2 m-ce i zaczelo sie od nowa, teraz wiem ze nigdy w zyciu nie wybacze zdrady, bardzo zaluje ze od razu go nie kopnelam w 4 litery
paulinkaaa ja jezdze na rowerze, przed ciaza tez sporo jezdzilam, i dobrze sie czuje, nic mi nie dolega

Miska ale ten swiat jest maly :-) do Neonu nie chodziam bo nawet nie wiem gdzie to jest :laugh2:a w Galeonie bylam raz na 18stce brata !! ja to wogole nie lubialamdyskotek a teraz to za stara krowa jestem :-D

reklama
ehhh... dziewczyny! Chciałabym, abyście miały racje... ;-) pozyjemy, zobaczymy czy coś sie stanie!

A rower... ja duzo jezdziłam przed ciążą, w czasie ciąży jezdziła juz tylko na stacjonarnym ( i tylko chyba do 5 mieiaca, bo pozniej mi sie nie chcialo), bo ponoc na zwykłym mozna bardziej sobie zaszkodzic, przewrotka, niepotrzebne nerwy i jednak miesnie brzucha tez pracuja wiec trzeba bardzo uwazac...

Do góry