Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
. Rozmawiałam z tamtą kierowniczką i wybrała mnie. Się ucieszyłam, poważnie. Ale jak doszło co do czego i się zorientowałam o co tam chodzi, to niby potwierdziłam, że będę tam pracować, ale chyba jutro jednak jej powiem, że nie. Muszę to przemyśleć.
. Nie jestem robotem, każdy czasem choruje.. A skąd mam wiedzieć, że jak się rozchoruję mnie nie zwolnią
. Druga sprawa to ta dziewczyna ma po chorobowym w środę wrócić do pracy i ja mam przed nią udawać, że jestem tylko na zastępstwo i że nic nie wiem. No i ja się boję, że one się później pogodzą, wytłumaczą sobie wszystko i tamta wróci do pracy a ja zostanę na lodzie, bo tutaj już zrezygnuję
. Nie wiem, czy zbyt zawile nie napisałam, ale chyba nie będę się tam plątać, posiedzę dalej tutaj i będę szukać w między czasie coś innego w razie czego.. Co mówicie?
. Jest fajnym kumplem dla mnie teraz i to wszystko
. Choć nie przeczę, że z chęcią bym się poprzytulaóła do niego jak za starych odbrych czasów
. 
.

.
.
a teraz to koty jak mnie widza to schodza mi z drogi 

. Najlepiej żywy
. 
.
.
. Dziecko jest wtedy szczęśliwie, gdy jego mama jest szczęśliwa
. A co kontaktów ojca z dzieckeim to nikt nie mówi, że masz mu ich zabraniać, ale nie dawać się poniżać! Przede wszystkim należy się szanować!Polna, wersja robotnik. Najlepiej żywy
.
W tym miesiącu sprzedałam już jedną szafę, gdyby poszły jeszcze 2 to byłoby dobrze i by nas nie zamknęli.
Co masz na obiad? Ja dziś zupę chińską.