ja bylam na spacerku z laskami z regionalnego
dziekuje, no wlasnie o 17 dostalam smsa ze ma juz prace takze mam nadzieje ze bedzie z gorki teraz,
witajcie,
dzis mam dobry humor, stwierdzilam ze twarda bede! (ciekawe jak dlugo?) hehehe
wlasnie pisalam ze K znalazl prace co ulepszylo moj dzien! ide odpoczac bo zmeczona jestem![]()
super! ja moze to zbyt szybko publicznie napisze ale chyba tez mam dobre wiesci. doradca kredytowy ktory nam pomaga zaltwic kredyt wstepnie z wykazanych przez nas papierow powiedzial ze dostaniemy kredyt! wreszcie cos ruszylo!!!!!!!
mam nadzieje ze sie powiedzie. najgorsze ze za 2 tyg mozemy poznac decyzje dopiero i okazac sie mze tak ze stad bede musiala sie wyprowadzic i za 2 moge dostac dezycje ze kredyt przyznano i znow sie przeprowadzac noa le co sie nie zrobi by isc na swoje! normalnie brzuch juz mnie boli od tego czekania ale widze ze ten stres i nerwy pomagaja ale i wykanczaja! dzis zjadłam tylko 2 kanapki! oby to juz sie skonczylo dla nas pomyslnie! 3majcie kciuki moze wasze kciuki mi pomoga!
Kasiuch ja wierze w was. skoro maz znalazl juz prace pojdzie wam na pewno sprawnie! inaczej byc nie moze!
vegas jak nie sprobujesz nie dowiesz sie. najwyzej zarwiesz 1 noc. kurcze ale zołza jestem! dla mnie taka noc bylaby koszmarem! ale jak cos mozesz byc zła na mnie i mnie zwyzywac! przyjmę to na klate hehe w koncu ja ci doradzilam. a jak sie okaze ze to pudlo to nie rob nic nowego narazie;p