reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja bylam na spacerku z laskami z regionalnego:)

dziekuje, no wlasnie o 17 dostalam smsa ze ma juz prace takze mam nadzieje ze bedzie z gorki teraz,

witajcie,
dzis mam dobry humor, stwierdzilam ze twarda bede! (ciekawe jak dlugo?) hehehe
wlasnie pisalam ze K znalazl prace co ulepszylo moj dzien! ide odpoczac bo zmeczona jestem:p

super! ja moze to zbyt szybko publicznie napisze ale chyba tez mam dobre wiesci. doradca kredytowy ktory nam pomaga zaltwic kredyt wstepnie z wykazanych przez nas papierow powiedzial ze dostaniemy kredyt! wreszcie cos ruszylo!!!!!!!
mam nadzieje ze sie powiedzie. najgorsze ze za 2 tyg mozemy poznac decyzje dopiero i okazac sie mze tak ze stad bede musiala sie wyprowadzic i za 2 moge dostac dezycje ze kredyt przyznano i znow sie przeprowadzac noa le co sie nie zrobi by isc na swoje! normalnie brzuch juz mnie boli od tego czekania ale widze ze ten stres i nerwy pomagaja ale i wykanczaja! dzis zjadłam tylko 2 kanapki! oby to juz sie skonczylo dla nas pomyslnie! 3majcie kciuki moze wasze kciuki mi pomoga!

Kasiuch ja wierze w was. skoro maz znalazl juz prace pojdzie wam na pewno sprawnie! inaczej byc nie moze!

vegas jak nie sprobujesz nie dowiesz sie. najwyzej zarwiesz 1 noc. kurcze ale zołza jestem! dla mnie taka noc bylaby koszmarem! ale jak cos mozesz byc zła na mnie i mnie zwyzywac! przyjmę to na klate hehe w koncu ja ci doradzilam. a jak sie okaze ze to pudlo to nie rob nic nowego narazie;p

reklama
Daffi trzymam mocno kciuki. Kurcze szkoda, że 2tyg musicie czekac, możliwe, że obeszłoby się bez tego wędrowania.. No ale jestem dobrej myśli.

Daffi trzymam mocno kciuki. Kurcze szkoda, że 2tyg musicie czekac, możliwe, że obeszłoby się bez tego wędrowania.. No ale jestem dobrej myśli.

wiesz tez wolałabym by obeszlos ie bez wedrowania.
no ale lepsza wedrowka niz nic!
bo ja to juz sie zalamalam i nieiwerzylam w to az do dzis!

poki co nie dziekuje ale kciuki mile widziane:)

Dziewczyny prosze o wypowiedzi wasze w dziale uzytkownicy w grupie.

vegas mój jak skonczył 2 miesiace to zaczął noce przesypiać ajak skonczył 4 to przestał i teraz sporadycznie miedzy jednym wylęgiem a drugim mam noce przespane od 19:30 do 5:30 a potem do 7 lu... od razu do 6:40 no ale teraz mam nocki 10 wstawań i wiecej... w nocy to ja juz z zamknietymi oczami pokonuje trase, łózko- kacper-kuchnia-kacper-łózko
Daff Kacper kiedys ...ył ..ardzo cicho... na prawde ja myslałam ze jest grzeczny a on po kolei wyciagał so..ie klawisze z laptopa i to piekielne "..." uszkodził. A ze Tomek odłaczył stacjonarny ...o cos tam chce pozmieniac to sie mecze na lapku:/
Kasiuch super wieści!!!

vegas mój jak skonczył 2 miesiace to zaczął noce przesypiać ajak skonczył 4 to przestał i teraz sporadycznie miedzy jednym wylęgiem a drugim mam noce przespane od 19:30 do 5:30 a potem do 7 lu... od razu do 6:40 no ale teraz mam nocki 10 wstawań i wiecej... w nocy to ja juz z zamknietymi oczami pokonuje trase, łózko- kacper-kuchnia-kacper-łózko
Daff Kacper kiedys ...ył ..ardzo cicho... na prawde ja myslałam ze jest grzeczny a on po kolei wyciagał so..ie klawisze z laptopa i to piekielne "..." uszkodził. A ze Tomek odłaczył stacjonarny ...o cos tam chce pozmieniac to sie mecze na lapku:/
Kasiuch super wieści!!!

hehhe ach te kacpry. wyobraz sobie ze oje bratowej Kacper 15 miesieczny (moj chrzesniak hihi) dzis z komody zrzucil laptopa i wlacza sie normalnie no ale ekran ma dziwne kolory jakby popękał.... czyli piksele sie rozlały i dooopa... ciekawe ile to kosztuje teraz by naprawic.

ja dziś korzystając z pięknej pogody byłam z tatą na grzybach. a biedna mama je teraz czyści i jeszcze bedzie marynować;-)
kasiuch mam nadzieje ze uda mu sie z tą pracą. trzymam kciuki;-)
daffi musi sie udac z tym mieszkaniem. na swoim moje marznie... tyle ze ja to dopiero za ładnych pare lat ;-)
vegas dziecko na świeżym powietrzu to szczęśliwe dziecko od razu to po ?Martynce widać...;-)

dobra laski ja to zmykam bo rano nie wstane a postanowiłam sobie ze pójde jutro do szkoły .
buźka dobrej nocki :-)

reklama
Do góry