reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tak tu gadacie o nieprzespanych nocach a ja zaczynam sie zastanawiac czy dam sobie rade sama z tym wszystkim... :( wiadomo na ojca dziecka nie mam co liczyc bo on juz chyba uklada sobie na nowo zycie :/ a ja co? bede chodzila z oczami na zapałki ? ojoj nie wiem jak to bedzie, boje sie jak to bedzie jak mala juz przyjdzie na swiat :(

reklama
tiptiriptip- dasz radę. Ja też wszystko przy Adasiu robiłam sama. Nie dlatego,ze nie miał mi kto pomóc, jakoś naturalnie to przyszło. Owszem byłam niewyspana, sama nie wiem jak dałam radę. Jakoś przy własnym dziecku ma się więcej siły niż normalnie. początek jest trudny,ale to szybko mija. Przyzwyczajamy się do rytmu dnia tak,ze i jest czas na sen i na inne sprawy.

tak tu gadacie o nieprzespanych nocach a ja zaczynam sie zastanawiac czy dam sobie rade sama z tym wszystkim... :( wiadomo na ojca dziecka nie mam co liczyc bo on juz chyba uklada sobie na nowo zycie :/ a ja co? bede chodzila z oczami na zapałki ? ojoj nie wiem jak to bedzie, boje sie jak to bedzie jak mala juz przyjdzie na swiat :(

Witam nowe mamusie! :-)
To pewne,że będziesz sama? Może jeszcze się ogarnie? A z resztą uważam, że jeśli miał zostawić Ciebie i dziecko (delikatnie mówiąc palant:wściekła/y:) to lepiej, że to się stało teraz niż przed samym porodem czy jakby dziecko się już do niego przyzwyczaiło:no::baffled: Tak na pewno znajdziesz więcej siły w sobie i dasz radę :tak: Są tutaj mamuśki, które też dają radę same :-)

Anetka551 Nadal nie mam terminu:-( Czekam na skurcze:blink: i w poniedziałek kolejne KTG. Liczę, że tak do końca tygodnia sobie pochodzę,a później to już mnie chociaż na oddział wezmą :dry: Nie chce mi się tak latać do tego szpitala co chwilę.

reklama
u mnie nawet rano słonce było:) szkoda ze lato sie skonczyło ja nienawidze zimy:( jestem taka ciepłolubna, ze w tej chwili dla mnie za zimno a ja przyjdzie - 15 stopni to nie wychodze z domu.

w dodatku mam tyle lekcji na jutro, ze nie wiem kiedy to odrobie, caly tydzien musze jeszcze nadrobic bo nie chodziłam :( temat maturalny wybrac do jutra oj :(

Ostatnia edycja:
Do góry