reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:-D:rofl::laugh2: Dobre :-D

Elizka a Ty jak zawsze narobisz smaku..... :-p Fajne fotki.
heheh jk zawsze? no co ty.... :-D zapraszam do mnie :-D podzielimy sie :-)

dzieki dziewczyny, jeszcze moj chlopak chce dzis przyjechac wieczorem, mam nadzieje ze to nie zaszkodzi
Równiez uwazam ze to zalezy od reakcji Twojej mamy... ale zrobicie jak uwazacie:-) oby wszystko dobrze poszlo;-)

reklama
oj zostanie :-) chyba ze naprawde duuuuuuuuuuuuzo jesz:-D
jak sie czujesz?

Ja pochłaniam, a nie jem ;-) W ostatnim miesiącu jadłam chyba najwięcej.. No i nagle zaczęłam nałogowo pić kakao, i to jeszcze z ciepłym mlekiem, czego nienawidziłam.:tak:

A tak to w porządku:cool2:, ale coś czuję, że zaraz będzie problem z zębem:dry:,bo "mądrość" mnie coś pobolewa ;-)

Wpadam bez nadrabiania zrobię to jutro z rana:D
jej nie bylo mnnie prawie cały dzien i kurcze tyle nowych mamus spodziewjacych sie malenstw:)
Witam was serdecznie:
zycze wam szczesliwych 9 miesiecy wytrwalosci sily i odwagi bo na pewno sie przyda:D
kazda z was da sobie na pewno swietnie rade:)
Troszke wiary w siebie:)

tak tu gadacie o nieprzespanych nocach a ja zaczynam sie zastanawiac czy dam sobie rade sama z tym wszystkim... :( wiadomo na ojca dziecka nie mam co liczyc bo on juz chyba uklada sobie na nowo zycie :/ a ja co? bede chodzila z oczami na zapałki ? ojoj nie wiem jak to bedzie, boje sie jak to bedzie jak mala juz przyjdzie na swiat :(
Kochana na pewno dasz radę=) ja sama wstaję w nocy do Małej a Myszka co nockę budzi się, nabierzesz wprawy i rytmu. Co prawda nie jestem samotną matką, ale tak jak wyżej napisałam sama wstaję w nocy do Małej. Tak się ugadaliśmy z mężem. Nie ma potrzeby by on wstawał.

Ja pochłaniam, a nie jem ;-) W ostatnim miesiącu jadłam chyba najwięcej.. No i nagle zaczęłam nałogowo pić kakao, i to jeszcze z ciepłym mlekiem, czego nienawidziłam.:tak:

A tak to w porządku:cool2:, ale coś czuję, że zaraz będzie problem z zębem:dry:,bo "mądrość" mnie coś pobolewa ;-)
ooo ja tez pod koniec nalogowo pilam kakao:-D

reklama
hej dziewczyny
nie było mnie kilka dni, ale znów nie czuję się najlepiej, nastrój podupada, problemy gonią, i w ogóle ... to nie mam ochoty na nic. Na dodatek dopada mnie to czego się najbardziej się obawiałam teraz czyli przeziębienie... :-(

pozdrawiam was, i mam nadzieję że u was lepiej jest niż gorzej :*

Do góry