reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna_N -prawda jest taka że żaden książę mi nie zastąpi chłopaka którego pokochałam... i wolała bym częściej cierpieć a być przy nim... gdybym tylko miała pewność że będzie jak kiedyś...

Póki co zostają mi marzenia nic nie będę zmieniać... nie zaufam mu i to jest pewne nie zaryzykuję tego wszystkiego co do tej pory udało mi się osiągnąć tylko dlatego że on nagle zrozumiał...
Mam chłopaka którego co prawda nie kocham ale dba o mnie i nie będę tego zmieniać dam temu wszystkiemu czas może go pokocham.... a jak nie to wtedy będę się martwić...

W każdym razie znowu mi ciężko... :-( bo serce mówi jedno a rozum drugie...

reklama
femme fatal rozumiem !! Trzymam kicuki zeby wszystko sie ulozylo po Twojej mysli ;-)

netgirl to jak Jestes w ciazy czy nie ?:-)

Polna ja mam numetek... już do niej nastukam smska... ale też tak czuje że nam sie rozpakowała :-)
Famme Fatal tak mi przykro... A jestem pewna że ten dupek wiedział że przez taką rozmowe bedziesz cierpieć i sie zastanawiać... Że zaczniesz za nim tęsknić i wogóle... A on jest zazdrosny, chciałby żebyś sie rozstała z tamtym i chciała wrócić do niego a on by ci kopa dał... Dobrze że nie chcesz do niego wrócić... I trzymaj sie tego...

Ja tam nigdy nie słyszłam o tym żeby były jakieś przeciwskazania ku temu żeby tak szybko o drugą dzidzie sie starać... Częściej sie nawet słyszy że lekarze upominają kobiety o tym że to że karmi piersią i nie ma @ to nie znaczy że nie zajdzie w ciąże...

Hej!
Ja w domku... nic się nie dzieje, tylko dzis ciągle śpię... :-) taka senna jak na poczatku ciązy jestem;-)
jedynie brzuch mi sie napina i zmienił kolor na czerwono, tak jakby rozstępy mi popękały:baffled: a swędzi niemiłosiernie... :baffled: smaruje czym tylko się da, bo zaraz wykorkuje przez to:baffled:

Aniu! Proponuje ten link do watku zamknietego umieścic tam w 1 poście... bedzie łatwiej szukać...

smsa dostałam?? qrde... dopiero wstałam...
dzięki, ze ktoś o nas myśli... Jakby się co działo to napiszę smsa, żebyscie wiedziały, że pojechałam do szpitala, póki co czekam i czekam...

Nie ugnę się ... nie ma takiej opcji... ale coraz bardziej chciała bym żeby dziecko miało z nim kontakt... żeby był dla niego ojcem mimo wszystko... jeśli tylko by był naprawdę dobrym ojcem...

Jak to się wszystko zmienia jeszcze niedawno krzyczałam że dziecka nigdy nie zobaczy :) hehe... do wszystkiego trzeba dojrzeć mam nadzieje że mądrzeje :-)

Miłego dnia dziewczyny ja uciekam do K :*:-)

Czesc Dziewczyny :) CO tam slychac ??
U mnie jak narazie wporzo :) Wstalismy z filkiem zjedlismy sniadanie i sie obijamy :p

Baska nie przejmuj sie :p:p: Moje tez mial osesje ze mam tak robila a Ty robisz inaczej itd itp az wkoncu powiedzialm mu zeby sobie mame wzial do lozka jak taka wspaniala jest i sie skonczylo :) Wiem ze to wkurza ale co zrobisz !

Madzik to Ty uwzaj na siebie a nie ganiaj jak szalona :p

Ania Zywa to masz fajnie :) A dlugo w dzien Hania przesypia ??? A i co z tat Hasni wyslalas Go na te zakupy do tego nowo otwartego sklepu ?? i czy zgodzil sie dac polowe kasy na tolozeczko??

femme no tak juz jest porpostu wspomnienia wracaja :/ a czas leczy rany :) Ale jak wiesz ze sie nie zmieni to chyba nie ma sesnu w to brnac ?? a co z tym terazniejszym ?? czujesz cos do niego czy co ?? bo roznie to bywa w zyciu :) a pozatym sadze ze jezeli traktujesz Go jako kolege tylko to nie ma to sensu bo kiedys to sie i tak skonczy! Nie wiem to Twoj wybor i zycze powodzenia :)

polna co do Asiowo to tez tak mysle :D:D a tak sie napatrzylam na ta Twoja Alusie ze dzisiaj w nocy mi sie snila <lol2> nie wiem czemu i nie pamietam dokladnie co ale jej buzke pamietam :)

Asiowo to nie bylas wogole w szpitalu zeby Cie lekarz zbadal ? :szok: ja to bym chyba oszalala :angry:

Miska a to dobre :-D a moze z Filipem slub brali ? :-D

wlasnie zapomnialam napisaz ze mama kupila dzis Ali 2 pary sandalkow-jutro wstawie fotki bo zabrali aparat na wesele !! wkazdym badz razie jedne maja rozmiar 21 a drugie 22 ,Ala teraz chodzi w rozmiarze 22 a i tak te co kupili sa za duze :-D ja to nie wiem co sie dzieje z tymi numerami :baffled:

Polna no nie wiem nie pamietam:p

A co do rozmiarow to wszedzie pokickane moim zdaniem ja nieraz Filkowi kupuje juz na 4 latka i sa prawie identyczne co na 2 w innym sklepie :/ takze nie ma sie co przejmowac :p ja zwykle biore Go ze soba zeby nie kupic zle :)

Miska wiem ale to jest wlasnie wqrzajace ze trzeba dziecko brac za soba jakby moglo sobie spokojnie pospac a ja zaten czas zrobilabym zakupy i uwinela sie 2razy szybciej jakbym z Nia miala isc !! ale i tak nie wymienie ich bo nozka urosnie :happy:
ja sie tylko zastanawiam jak to P kupi buty dla Ali w niemczech,uparl sie ze tez kupi :-) ostatnio kupil koszulke i spodniczke,mowil babce ze na roczne dziecko a tam to chyba takie dzieci sa jak u Nas dwulatki :laugh2:

netgirl 10 euro ? strasznie drogo !!!!!

reklama
Ja to bym nie wytrzymala :-)
swoja drogo w polsce za 10 euro kupilabys 2 a nawet 3 testy !!

a wiecie ze ja nadal trzymam test ciazowy z dwoma kreseczkami ? :-)

Do góry