reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mariola dzieki.. ja też wierze że bedzie dobrze.. niepoprawna romantyczka ze mnie i optymistka przy okazji no ale coż ja sie nie zmienie...;-)
violett kobieto zebyś sie nie zdziwiał ja czuje ze jak zajrze ano to wcale nie bedzie az tyle do nadraviania bo coś nam mamuśki ostatnio szwankują jeśli chodzi o forum;;-)

hej Laseczki=)
mój mąż niedawno do pracy pojechał, Miśka od 19 z groszami śpi /niedawno zbudziła na kaszkę, ale wypiła i śpi/, mam czas na netka=)

Ixi Kochanie dzięki za kolczyki, ale mam problem bo zamawiałam na 99% dwoje a nie troje a mi troje wysłałaś. Musimy to wyjaśnic bo nie chcę byc oszustką i zataic to. Chętnie dopłacę za te jedne=) Wybacz, że tak na ogóle piszę, ale nie będę wertowac stron żeby dojśc do Twojego postu i pisac priv.

Karolina zdróweczka dla Oliwii=*

misia92 romantyczka powiadasz... wiem cos na ten temat i przez to czasami mi jest bardzo zle. Wyobrazam sobie cudy niewidy, a moj K to cos przeciwnego do romantyka. Ale przynajmniej jestes optymistka bo ze mnie to raczej pesymistka ....

misia92 romantyczka powiadasz... wiem cos na ten temat i przez to czasami mi jest bardzo zle. Wyobrazam sobie cudy niewidy, a moj K to cos przeciwnego do romantyka. Ale przynajmniej jestes optymistka bo ze mnie to raczej pesymistka ....
mój mąż też do romantyków nie należy a przed mężem miałam pewnego Ktosia, który był mega romantykiem, byłam z nim ponad 2 lata i później przyzwyczaic się do natury mojego obecnego męża było ciężko=D Ale kocham go, mimo, że tym romantykiem nie jest. Przywykłam może. Jesteśmy ze sobą prawie 3 lata.

Ixi Dziękuję=*

reklama
ja dzisiaj padnięta, mam nadzieję, że u Was dziewczyny humorki trochę lepiej ;) Ja mam dosyć, zaraz do łóżka spadam, mam nadzieję, że tym razem nie będę znowu 10 razy w nocy wstawać.

Ostatnia edycja:
Do góry